Όλα για την πρόκριση στους τελικούς η ΑΕΚ! (16:00, LIVE enwsi.gr)

Όλα για την πρόκριση στους τελικούς η ΑΕΚ! (16:00, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ!

O “Δικέφαλος” υποδέχεται σήμερα (27/04, 16:00, ERTPLAY 1) την Madeira SAD Andebol για τον 2ο Ημιτελικό του Challenge Cup στο κατάμεστο “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ. Οι “κιτρινόμαυροι” με την στήριξη του κόσμου και με την ανάλογη εικόνα που θα δείξουν στον αγωνιστικό χώρο, στοχεύουν στην ανατροπή του 27-22 της πρώτης αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, η “Ένωση” χρειάζεται για την πρόκριση έξι γκολ διαφορά ή πέντε, εφόσον η Μαδέιρα σκοράρει λιγότερα από 22 τέρματα (δηλαδή 26-21, 25-20 κλπ).

Να θυμίσουμε ότι, η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ανακοινώσει την ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο λόγω του ιδιαιτέρου της ημέρας και με σκοπό μετά την μεγαλειώδη πρόκριση να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την δεύτερη συνεχόμενη παρουσία στους Τελικούς της διοργάνωσης.

Ο Νίκος Γραμματικός πέραν του χρόνια τραυματία Σελίμ Νταρσουλάντ, δεν υπολογίζει ούτε στον Διονύση Γεωργιάδη που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο πόδι. Στην αποστολή του ιστορικού αγώνα επιλέχθηκαν οι: Ζαμπούνης, Νικολαΐδης, Ροζαβόλγκι, Συγγάρης, Μπάλαζ, Ραντούλοβιτς, Αλβανός, Μπάγιος, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρής, Μυλωνάς, Αργυρού, Παλεβίτσιους, Βραζάλιτσα και Μπαλάσκας.

Ο τεχνικός του “Δικεφάλου”, δήλωσε στo aek.gr: “Είναι άλλη μία μεγάλη στιγμή για την ΑΕΚ και μία μεγάλη μάχη. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα και να ανατρέψουμε ένα σκορ από μία αναμέτρηση όπου δεν παίξαμε όσο καλά θέλαμε. Ωστόσο, με την εμπειρία μας και την προσπάθειά μας, αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου μας, άπαντες πιστεύουμε πραγματικά στην νίκη και την πρόκριση στους Τελικούς”.

Πέρα από το ιστορικό γεγονός του Ημιτελικού, η ΑΕΚ αύριο θα συμπληρώσει 40 ευρωπαϊκά παιχνίδια και θέλει να τα γιορτάσει με νίκη και πρόκριση στους Τελικούς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X