Βλέπει και Μακαρένκο από την Άντερλεχτ η ΑΕΚ

Βλέπει και Μακαρένκο από την Άντερλεχτ η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δουλεύει σε…φουλ ρυθμούς ώστε να βρει τους πιθανούς στόχους της ΑΕΚ για την θερινή μεταγραφική περίοδο.

Το ταξίδι του «Λυμπε» στο Βέλγιο προχώρησε ένα βήμα παραπάνω την πιθανή μετακίνηση του Ογκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ, ενώ σημερινό δημοσίευμα της «Sportime» αναφέρει πως η Ένωση συζητά και για άλλους παίκτες της Άντερλεχτ, πέραν του Βόσνιου στόπερ.

Η βελγική ομάδα τα έχει βρει λίγο… σκούρα φέτος και η αποτυχία των «μοβ» να βγουν στην Ευρώπη για πρώτη φορά έπειτα από 55 συνεχόμενα χρόνια, φέρνει σαρωτικές αλλαγές στον σύλλογο.

Η ΑΕΚ όπως φαίνεται θέλει να επωφεληθεί από αυτήν την κατάσταση στην Άντελεχτ, αποκτώντας παίκτες που δεν φαίνεται να έχουν μέλλον στο Βέλγιο.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της σημερινής «Sportime» αναφέρει πως η ΑΕΚ συζητά και με τον Ουκρανό αμυντικό, Γεβγέν Μακαρένκο, ο οποίος στο παρελθόν αγωνιζόταν στη Ντιναμό Κιέβου (είχε 61 συμμετοχές με τη φανέλα της) και φέτος φορά την φανέλα της Άντερλεχτ.

Ο 27χρονος παίκτης έχει περισσότερες αμυντικές παρά επιθετικές αρετές, είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί εύκολα να βρίσκει τη λύση υπό καταστάσεις πίεσης. Το στιλ του μπορεί να μην ενθουσιάζει τα πλήθη, αλλά είναι ένας από τους παίκτες που λατρεύουν οι προπονητές, καθώς είναι αρκετά πειθαρχημένος και κάνει πάντα αυτό που του ζητούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X