Ο Γκουστάβο Ασουνσάο στην πρώτη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Γκουστάβο Ασουνσάο στην πρώτη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάουλο Ασουνσάο έκανε μια εκπληκτική χρονιά στην Ελλάδα, παρέα με τον Μπρούνο Άλβες και τον Φερνάντο Σάντος το 2004, όταν κατόρθωσε η Ένωση να τον αποκτήσει ως δανεικό από την Πόρτο και παρά το σύντομο πέρασμά του κατάφερε να αφήσει το… στίγμα του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Στο φινάλε της σεζόν ο  αποχώρησε από την Ενωση, πάρα την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ, επιστρέφοντας στην Πόρτο και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης, κάνοντας ένα επιτυχημένο πέρασμα από την ισπανική ομάδα.

Ο γιος του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ, Γκουστάβο, φαίνεται πως… κληρονόμησε το ταλέντο του, με τον 18χρονο άσο να παίρνει… προαγωγή, αφού από εδώ και στο εξής θα προπονείται με την πρώτη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Γκουστάβο Ασουνσάο γεννημένος το 2000 αγωνίζεται και αυτός ως αμυντικός χαφ, όπως και ο πατέρας του, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Βραζιλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X