Μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού ο Μπογέ -Κάνει αγώνα δρόμου για τον τελικό!

Ανησυχία για Μπογέ στην ΑΕΚ, κάκωση στο γόνατο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ασχημα μαντάτα για τον Λούκας Μπογέ!

Στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης με την Λαμία, με το σκορ ήδη στο 0-4 για την Ένωση, ο Λούκας Μπογέ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο. Ο Αργεντινός επιθετικός κατά τη διάρκεια μιας φάσης στην οποία προσπάθησε να γίνει κάτοχος της μπάλας στην περιοχή, βρέθηκε στο έδαφος και αμέσως έπιασε το πόδι ανήσυχος.

Ο Μπογέ έγινε αλλαγή και ο Αργεντινός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο, με την ΑΕΚ να συνεχίζει με 10 παίκτες. Στην σημερινή προπόνηση φυσικά δε συμμετείχε ο Μπογέ, με τον Αργεντινό να υποβάλλεται το πρωί σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού συνδέσμου. Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά και ο χρόνος της επιστροφής του θα εξαρτηθεί από την ανταπόκριση στις θεραπείες.

Βεβαίως, ο παίκτης της ΑΕΚ… γλύτωσε τα χειρότερα και το χειρουργείο και έχει κάποιες ελπίδες να προλάβει τον μεγάλο τελικό της 11ης Μάη με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, τούτη την στιγμή μοιάζει δύσκολο να είναι απόλυτα έτοιμος για τον τελικό μέσα σε δύο εβδομάδες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X