Κύπρος: Ομολόγησε ακόμα δύο φόνους ο serial killer – Σκότωσε μητέρα και κόρη

Κύπρος: Ομολόγησε ακόμα δύο φόνους ο serial killer – Σκότωσε μητέρα και κόρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oπως πληροφορείται ο «Π», ο 35χρονος παραδέχτηκε σήμερα στους ανακριτές τον διπλό φόνο μιας μητέρας και της ανήλικης της κόρης από τη Ρουμανία. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι η διπλή δολοφονία αφορά την 36χρονη LIVIA FLORENTINA BUNEA και την 8χρονη κόρη της ELENA NATALIA BUNEA οι οποίες ελλείπουν από την οικία που διαμένουν στην Λευκωσία από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο 35χρονος σήμερα ομολόγησε εξάλλου σήμερα και την δολοφονία της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε τους ανακριτές ότι και έριξε και τα τρία πτώματα σε σημείο κοντά στο μεταλλείο του Μιτσερού. Οι έρευνες στο συγκεκριμένο σημείο, θα αρχίσουν αύριο το πρωί.

Ο Μεταξάς παραδέχθηκε επίσης ότι σκότωσε γυναίκα είτε από το Νεπάλ είτε από την Ινδία ενώ υπέδειξε ως χώρο που έριξε την σορό, ένα λάκκο στο πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα.

Πλέον ο αριθμός των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου ανέρχεται στα επτά. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για την Μarry Rose και την 6χρονη κόρη της Sierra, την Arian Palanas Lozano, την Mαρικάρ Βαλντέζ, μία γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, και ακόμη μία γυναίκα και την κόρη της από τη Ρουμανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X