«Βροχή» από δοκάρια στο Λαμία-ΑΕΚ!

Εικόνες από το Λαμία-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν ξανάγινε αυτό που είδαμε στα πρώτα 40 λεπτά του αγώνα Λαμία – ΑΕΚ, στη ρεβάνς, της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Κι αυτό γιατί οι δυο ομάδες σημάδεψαν τα δοκάρια τέσσερις φορές! Τρία είχαν οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ και ένα αυτοί του Μάκη Χάβου.

Το… χορό των δοκαριών άνοιξε στο 24′ η ΑΕΚ με κεφαλιά του Πόνσε. Τέσσερα λεπτά αργότερα (28′) ο Πέτρος Μάνταλος από ευνοϊκή θέση πλάσαρε, αλλά τον νίκησε το δοκάρι του Κατσικά.

Η Λαμία, στο 35′, κέρδισε ένα στημένο με τον Μπερτόλιο ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο παίκτης των γηπεδούχων σούταρε όπως έπρεπε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα.

Εν τέλει για την ΑΕΚ είχαμε… στα τρία δοκάρια γκολ, αφού στο 36′ ο Λιβάγια βρήκε την ευκαιρία να σουτάρει, η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο του Κατσικά, ακούμπησε πάνω στον κίπερ της Λαμίας και κατέληξε στον Πόνσε ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 από ευνοϊκή θέση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X