Ο Τζήλος χάρισε αποβολή και ακύρωσε καθαρό γκολ της ΑΕΚ!

Ο Τζήλος χάρισε αποβολή και ακύρωσε καθαρό γκολ της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ των Πόνσε και Οικονόμου, η ΑΕΚ έχει σφραγίσει την παρουσία της στον τέταρτο συνεχόμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, ωστόσο… εντύπωση έχει προκαλέσει η διαιτησία του Αθανάσιου Τζήλου στην αναμέτρηση με την Λαμία.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ο Τζήλος έχει ήδη χαρίσει μια κόκκινη στην Λαμία, ενώ ακύρωσε και πεντακάθαρο γκολ της ΑΕΚ. Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, ο επιθετικός της Λαμίας αντίκρισε κίτρινη κάρτα για χέρι, με τον διαιτητή του ματς να του χαρίζει την κόκκινη και την άγουσα για τα αποδυτήρια τρία λεπτά μετά! Ο παίκτης της ομάδας του Μάκη Χάβου δεν είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα σε κλωτσιά που έδωσε στον Στράτο Σβάρνα. Ο Αθανάσιος Τζήλος δεν τον έστειλε στα αποδυτήρια όπως όφειλε, με την Λαμία να συνεχίζει με 11.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Τζήλος για έναν περίεργο λόγο ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Πέτρου Μάνταλου, καθώς ανακάλυψε επιθετικό φάουλ του αρχηγού της ΑΕΚ. Αναμφίβολα, τόσο η διαιτησία στο ματς της Τρίπολης, όσο και η διαιτησία στον αγώνα της Λαμίας δίνει… τροφή για σκέψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X