Ακύρωσαν κανονικό γκολ του Αστέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ! (VIDEO)

Ακύρωσαν κανονικό γκολ του Αστέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζονται οι… ομορφιές υπέρ του ΠΑΟΚ!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου φιλοξενείται από τον Αστέρα στην Τρίπολη, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ να έχει το προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και το ματς στο 0-0, ο Αστέρας βρήκε το γρήγορο γκολ, ωστόσο ο διαιτητής Ευαγγέλου είδε… φάντασμα, ακυρώνοντας το κανονικότατο τέρμα της ομάδας της Τρίπολης! Ο άρχοντας της αναμέτρησης… ανακάλυψε επιθετικό φάουλ του Τσιλιανίδη στον Ίγκανσον, σε μια φάση που φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Ισλανδός στόπερ κλώτσησε… αέρα, με τον παίκτη της Τρίπολης να μην τον ακουμπάει!

Πρόκειται για μια φάση που δημιουργεί… ερωτήματα, καθώς για ακόμη μια φορά, ο ΠΑΟΚ απολαμβάνει μια ξεκάθαρη διαιτητική εύνοια την εφετινή σεζόν. Και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πλέον εκτός από τα σκάνδαλα στα ματς πρωταθλήματος υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τι έγινε στην ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στην Τούμπα για να περάσει ο ΠΑΟΚ, αλλά και στο πρώτο παιχνίδι με τους Αρκάδες στην Τούμπα με το πρώτο γκολ οφσάιντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X