Ροντρίγκο: «Δεν γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, θα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα»

Οι Πορτογάλοι στέλνουν Ροντρίγκο στην ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προτίθεται σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ να καταθέσει πρόταση στον Ροντρίγκο. Ο Νοτιοαμερικανός δεξιός μπακ αγωνίζεται στην Άβες, ανήκει όμως στην ομάδα της πατρίδας του, Γκρέμιο Ανάπολις, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός στους Ίβηρες.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον 26χρονο Βραζιλιάνο, ο οποίος υποστήριξε ότι έμαθε για το ενδιαφέρον από την επικοινωνία μας.

“Πριν λίγο ξύπνησα (η Πορτογαλία βρίσκεται δύο ώρες πίσω σε σχέση με την Ελλάδα). Τώρα το ακούω (το δημοσίευμα κυκλοφορεί στο φύλλο της Μεγάλης Πέμπτης). Αλήθεια, δεν γνωρίζω κάτι. Νομίζω θα μου το είχε πει ο ατζέντης μου”, υποστήριξε αρχικά.

Αφού εξέφρασε την επιθυμία του ν’ αγωνιστεί στην Ελλάδα, παρέπεμψε στη ρήτρα που έχει με την Γκρέμιο Ανάπολις, από την οποία αγωνίζεται ως δανεικός στην Άβες: 

“Θα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ είναι μια γνωστή ομάδα. Όποια ομάδα με θέλει, θα πρέπει να μιλήσει με την Γκρέμιο στην οποία ανήκω. Υπάρχει ρήτρα, αλλά δεν γνωρίζω το ποσό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X