Συγκλονιστικός Ανάκογλου: «Δόξα τω Θεώ που επέστρεψα μετά από 2 χρόνια και 2 χειρουργεία»

Συγκλονιστικός Ανάκογλου: «Δόξα τω Θεώ που επέστρεψα μετά από 2 χρόνια και 2 χειρουργεία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μυτιλήνη, 22 Μαρτίου του 2017, ο τελευταίος επίσημος αγώνας του Δημήτρη Ανάκογλου με την φανέλα του Άρη.

Έκτοτε, ο 27χρονος -πλέον- μέσος δεν αγωνίστηκε ξανά. Δύο χειρουργεία, απανωτοί τραυματισμοί, τον κράτησαν εκτός για περίπου 20 μήνες.

Τον περασμένο Ιανουάριο μπήκε για πρώτη φορά σε αποστολή του Άρη, μετά από 10 μήνες. Δεν έπαιξε, παρά μόνο χθες και σε ένα φιλικό με την Κ19 στο Νέο Ρύσιο στις αρχές Μαρτίου.

Χθες γύρισε πάλι δυνατός στο φιλικό του Αρη στο Βόλο, ξεκίνησε βασικός, έπαιξε μια ώρα και συμμετείχε στο γκολ της νίκης για τους Θεσσαλονικείς.

Μιλώντας μετά τον αγώνα έδειξε συγκινημένος στα όσα είπε στον αέρα του Yellow Radio 92,8. Ο πρώην μέσος και αρχηγός της ΑΕΚ στα δύσκολα χρόνια σχολίασε:

“Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος, μια και επέστρεψα μετά από δυο χρόνια ουσιαστικά στο πρώτο μου παιχνίδι, έστω και φιλικό. Δεν είχα το μυαλό μου τόσο στην απόδοση, όσο στο πώς θα ανταποκριθεί το πόδι μου, έπειτα από δυο χειρουργεία. Όλα πήγαν όμως καλά, δόξα τω Θεώ για το σημερινό…”.

Για την απόδοσή του και το παιχνίδι συνολικά είπε: “Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου, το σίγουρο είναι ότι κερδίσαμε ένα φιλικό, δόθηκαν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, σ’ ένα ματς όπου και ο Βόλος ήθελε να γιορτάσει την άνοδό του και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ο προπονητής μας έβγαλε συμπεράσματα και κάποιοι παίκτες πήραμε ρυθμό”.

Για το ποιοι τον στήριξαν στον προσωπικό του “Γολγοθά” είπε: “Ήταν δύσκολη η χρονιά για μέσα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν, την κοπέλα μου, την οικογένεια μου και τον Παναγιώτη Μπουτοβίνο, τον οποίο θεωρώ τον μεγάλο μου αδελφό για την στήριξη στο θέμα της αποθεραπείας μου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X