«Πολύ καλή προσθήκη ο Εμπάκουε, θα τον αγαπήσει ο κόσμος της ΑΕΚ»

«Πολύ καλή προσθήκη ο Εμπάκουε, θα τον αγαπήσει ο κόσμος της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Τρέβορ Εμπάκουε θα ενισχύσει την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν και ο προπονητής της Τορίνο, Πάολο Γκαλμπιάτι, ανέλυσε τα κέρδη που θα έχει η Ένωση από την κίνηση αυτή. Ο Ιταλός κόουτς ήταν συνεργάτης του Λούκα Μπάνκι μέχρι τα μέσα της περασμένης σεζόν. ενώ υπό τις δικές του οδηγίες η Τορίνο κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας, με τον Νιγηριανό σέντερ να έχει ενεργό ρόλο.

Ο Ιταλός κόουτς, μιλώντας στο SDNA, πέρασε από… κόσκινο τον έμπειρο σέντερ, αναλύοντας την εικόνα του σε άμυνα και επίθεση, ενώ αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και επεσήμανε τι μπορεί να προσφέρει υπό τις οδηγίες του Λούκα Μπάνκι. «Στην επίθεση, μετά από καταστάσεις πικ εν ρολ βγάζει ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια και καρφώνει τη μπάλα, ενώ μπορεί να απειλήσει και με σουτ μέσης απόστασης από τα 4-5 μέτρα. Στην άμυνα έχει πολύ θετική παρουσία. Είναι πραγματικά έξυπνος και έχει γνώση του παιχνιδιού. Είναι μια πολύ καλή προσθήκη για την ΑΕΚ και τον Λούκα Μπάνκι, που τον ξέρει πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος και για τους δύο που θα συνεργαστούν ξανά και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα, στον κόουτς Λούκα και τον Τρέβορ».

Πέρα από το αγωνιστικό του πράγματος, ο Γκαλμπιάτι αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του Εμπάκουε έξω από το γήπεδο. «Έξω από το παρκέ είναι ένας άνθρωπος πολύ ήρεμος. Έχει ένα αγόρι και ένα κορίτσι και είναι ένας κλασσικός οικογενειάρχης. Είναι έξυπνος και αστείος και μπορείς να μιλήσεις μαζί του πολλές ώρες για διάφορα θέματα. Είναι έξυπνος ο Τρέβορ και ο κόσμος θα τον αγαπήσει, λόγω των ικανοτήτων και της προσωπικότητάς του. Είναι σπουδαίος». Κλείνοντας, τον ρωτήσαμε τι μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ, μέσα από την συνύπαρξή του με τον Λούκα Μπάνκι. «Είναι έμπειρος. Ο Τρέβορ είναι πολύ καλός παίκτης. Βγάζει ενέργεια στο παρκέ και έχει γνώση του παιχνιδιού», είπε αρχικά, για να συμπληρώσει «Γνωρίζει καλά το παιχνίδι του Λούκα. Έχω δει αρκετές φορές την ΑΕΚ φέτος και μπορώ να πω ότι ο Τρέβορ θα βοηθήσει την ομάδα. Ο Μπάνκι θα μπορέσει να τον συνδυάσει με τον Χάντερ στο «5» και θα δώσει πράγματα στην ομάδα στη θέση του. Είναι πολύ καλή προσθήκη και ο Μπάνκι μπορεί να πάρει το καλύτερο από τον Εμπάκουε».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X