Ηττα για την ΑΕΚ Κ16 στο Βελιγράδι (ΦΩΤΟ)

Ηττα για την ΑΕΚ Κ16 στο Βελιγράδι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ταξίδι της ΑΕΚ Κ16 στο Βελιγράδι ολοκληρώθηκε, με την Ένωση να ηττάται με σκορ 2-1 από την Παρτιζάν, αλλά να κερδίζει τις εντυπώσεις με την παρουσία της.

Αναλυτικα η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η  Κ16 της ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την αντίστοιχη της Παρτιζάν στον σημερινό τελευταίο φιλικό αγώνα της στο Βελιγράδι. Για την ΑΕΚ Αποστόλης Χριστόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Αλέξανδρος Παπαθανασίου.

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ: Κυριτσάς, Κανελλόπουλος, Γιαννακού, Αντωνόπουλος, Τσαχματιώτης, Τσιόκρης, Παπάς, Σαράντης, Βλαχίδης, Μιχόπουλος, Χριστόπουλος.

Χρησιμοποιήθηκαν από τον προπονητή Ιβάν Νεντέλκοβιτς και οι Μπέσης, Παπαθανασίου, Κυρσανίδης, Τσίρης, Χρονακόπουλος.

Η αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφει στην Αθήνα αύριο με απολογισμό μία νίκη (4-0 τον Ερυθρό Αστέρα) μία ισοπαλία (1-1 με τη Βόζντοβατς) και μία ήττα (Παρτιζάν 1-2) και κυρίως με την απόλυτη ικανοποίηση των στελεχών της Ακαδημίας για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και για το επίπεδο φιλοξενίας και διοργάνωσης.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/2839940422714084

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X