Ο Στέρλινγκ πληρώνει τα έξοδα της κηδείας του 13χρονου που νικήθηκε από τη λευχαιμία

Ο Στέρλινγκ πληρώνει τα έξοδα της κηδείας του 13χρονου που νικήθηκε από τη λευχαιμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ραχίμ Στέρλινγκ κάνει έναν τεράστιο αγώνα κατά του ρατσισμού στα γήπεδα όμως αυτή δεν είναι η μοναδική του κίνηση ανθρωπιάς.

Ο 24χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, κάνει ακόμα μια εκπληκτική και αξιέπαινη κίνηση στη γενικότερη φιλανθρωπική του δράση, η οποία γίνεται πολύ πιο έντονη όταν πρόκειται για παιδιά.

Πριν λίγο καιρό έχασε τον 13χρονο φίλο του, Νταμάρι Ντόουκινς. Ο μικρός, που αγωνιζόταν μάλιστα στις ακαδημίες της Κρίσταλ Πάλας και ήταν οπαδός των «αετών», είχε γίνει… προστατευόμενος του Στέρλινγκ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έκανε συνεχώς προσπάθειες για να βρεθεί και συμβατό μόσχευμα που χρειαζόταν ο πιτσιρικάς!

Ο Νταμάρι Ντόουκινς, άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγο καιρό και ο Στέρλινγκ δεν αρκέστηκε στην αφιέρωση που του έκανε σε ένα από τα γκολ του με την εθνική ομάδα της Αγγλίας στα πρόσφατα προκριματικά του Euro 2020.

Πληρώνει κι όλα τα έξοδα για την κηδεία του μικρού, προκειμένου να παρέχει μια μικρή βοήθεια στην οικογένεια του εκλιπόντος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X