Σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος για ΕΟΚ ο Γιαννάκης

Σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος για ΕΟΚ ο Γιαννάκης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 2020 θα γίνουν εκλογές για την προεδρία της ΕΟΚ. Στις περασμένες του 2016, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος ήταν και ο μόνος υποψήφιος, εξελέγη και πάλι με το εντυπωσιακό ποσοστό του 90.7%.

Αντίπαλο δέος δεν υπήρχε, αλλά στις επόμενες εκλογές, σε εκείνες του 2020, όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει! Σύμφωνα με το «ΦΩΣ», ο Παναγιώτης Γιαννάκης που αποτελεί μια μυθική μορφή στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, μοιάζει διατεθειμένος να σκεφτεί πολύ σοβαρά να βρεθεί απέναντι στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, με σκοπό να φέρει την αλλαγή στους κόλπους της Ομοσπονδίας. Οι δύο άνδρες, άλλωστε, δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις και δεν αποκλείεται σύντομα να είναι αντίπαλοι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, ο Γιαννάκης φέρεται να έχει ήδη αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα. Γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της διαδικασίας, αλλά επιθυμεί να γίνει μια προσωπικότητα, η οποία φέρει ριζικές αλλαγές στο ελληνικό μπάσκετ και τη λειτουργία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X