Νίκη στην παράταση για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΑΕΚ!

Νίκη στην παράταση για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Τη νίκη με 46-41 (στην παράταση) πήρε η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ήφαιστο Πατρών στο “Ζηρίνειο” της Κηφισιάς για την 8η αγωνιστική της Α2.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και καθήλωσε όλους όσους βρέθηκαν στην Κηφισιά, ανταμείβοντας για την στήριξή τους, καθώς υπήρξαν πολλές ανατροπές. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν το γεγονός ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν την κανονική διάρκεια ισόπαλες 36-36.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες αγωνίζονταν ιδιαίτερα μουδιασμένα, κάτι το οποίο φανερώνει το πολύ μικρό σκορ (2-5 στο 10′). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν στροφές και με γρήγορο παιχνίδι πέρασαν μπροστά στο ημίχρονο με 19-17.

Εκεί που… ξέφυγαν οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου δεν άφησαν περιθώρια στους Πατρινούς, φτάνοντας στο ευρύ 33-19. Ωστόσο, όλα αντιστράφηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς με το επιμέρους 3-17, οι φιλοξενούμενοι έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση.

Οι παίκτες του “Δικεφάλου” παρουσιάστηκαν πολύ σοβαροί στο έξτρα πεντάλεπτο φτάνοντας στη νίκη, κατακτώντας τους υπερπολύτιμους 2 βαθμούς για την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

ΑΕΚ – Ήφαιστος Πατρών 46-41 (κ.α. 36-36)
Τα δεκάλεπτα
: 02-05, 19-17, 33-19, 36-36, 46-41.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X