Οικονόμου: «Θα πάμε στην Λαμία εντελώς διαφορετικοί, με άλλο πρόσωπο»

Το «ευχαριστώ» του Οικονόμου στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κόντρα στην Λάρισα, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στο… πλεκτό, μένοντας στο μηδέν, με την ομάδα του Κάμπου να βρίσκει δίχτυα στην μοναδική φάση που πάτησε την «κιτρινόμαυρη» περιοχή. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάριος Οικονόμου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα με την Λάρισα τους στενοχωρεί, ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η ομάδα θα εμφανιστεί… διαφορετική στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την Λαμία στο ΔΑΚ.

«Είναι ένα αποτέλεσμα που μας στεναχωρεί. Μας στοίχισε αυτή η ήττα. Πετάξαμε ένα ημίχρονο. Η Λάρισα έπαιξε το παιχνίδι που ήθελε για την παραμονή. «Βρώμικο», με πολλούς παίκτες στην περιοχή τους. Εμείς παίξαμε με σέντρες, ίσως επρεπε να βρούμε άλλο τρόπο. Δεν μένουμε εδώ έχουμε ματς την Πέμπτη».

Για το γκολ;

«Εχει δίκιο ο προπονητής. Κοιτάγαμε ότι η Λάρισα είναι καλή στα στημένα. Είναι και φάουλ, κατά τη γνώμη μου και χωρίς να θέλω να δημιουργήσω ίντριγκα, οι διαιτητές πρέπει να αποκτήσουν εμπειρία. Τα φάουλ είναι μέρος του παιχνιδιού και δεχθήκαμε το γκολ εκεί που δεν το περιμέναμε».

Για τη ρεβάνς με τη Λαμία;

«Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο πέρα της πρόκρισης. Θα πάμε στη Λαμία με άλλο πρόσωπο. Με αυτό του δευτέρου ημιχρόνου, με πίεση προς τον αντίπαλο. Θα πάμε εντελώς διαφορετικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ρόλο η αλλαγή συστήματος. Παίζαμε με 3 στην άμυνα στην αρχή, στην επανάληψη με 4. Ρισκάραμε λίγο. Δόθηκαν κάποια φάουλ που δεν έπρεπε, καθυστερούσαν οι αντίπαλοι το παιχνίδι. Ας το αφήσουμε εκεί. Η τριάδα στην άμυνα είναι ένα σύστημα που έπαιζε η ΑΕΚ από πέρυσι. Είναι μια τακτική του προπονητή διαφορετική. Όχι ακριβώς με τρεις αμυντικούς. Δεν είχε να κάνει με τα στημένα. Είναι ένα πρώτο ημίχρονο που προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν ειμαι προπονητής να κάτσω να σας αναλύσω τα πάντα. Δεν κάνω τον έξυπνο. Μπορεί να κάνω και λάθος, είναι όπως τα βλέπω στο γήπεδο. Απλως όταν μία ομάδα κάνει πρέσινγκ πρέπει να το κάνει και με τους 11 παίκτες, αλλιώς σπάει η ομάδα στα δυο. Πάμε στη Λαμία για την πρόκριση. Δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα σήμερα, αλλά εχουμε την ψυχολογία να το διαχειριστούμε. Θέλουμε να προκριθούμε στη Λαμία και να τελειώσουμε την 3η θέση στη Λιβαδειά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X