ΔΕΟΣ: Ο πρώτος σχηματισμός αγωνιστικού χώρου στην "Αγιά Σοφιά"! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η «Αγιά Σοφιά» από ψηλά είναι όνειρο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δέος προκαλεί η πρώτη φωτογραφία από τον…αγωνιστικό χώρο της “Αγιάς Σοφιάς”! Άνθρωποι της ΑΕΚ βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο εργοτάξιο του μαγικού οικοπέδου και επιχείρησαν για πρώτη φορά να οριοθετήσουν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, στην απίστευτη φωτογραφία που δημοσιοποίησε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στα social media, φαίνονται τα όρια της μεγάλη περιοχής μπροστά στο βόρειο πέταλο της Θύρας 21, το οποίο είναι έτοιμο.

Λίγο αργότερα, η Ένωση ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο τραβηγμένο με Drone, που κάνει μια ονειρική βόλτα στην μεγάλη περιοχή του Ναού μας, όπως αναφέρει. Ενώ οταν το drone υψώνεται, είναι τόσο ανατριχιαστικό όσο και συγκινητικό.

Σε εκείνο το σημείο, θα δουλέψουν τα συνεργεία της Cimolai, που έχει αναλάβει τη επιμέλεια του στεγάστρου, έχοντας πλέον την πραγματική εικόνα των ορίων του αγωνιστικού χώρου της “Αγιάς Σοφιάς”.

Κάποιοι, πριν λίγο καιρό έλεγαν πως εκεί κάνουν “πέρα δώθε” τα χώματα. Τώρα βλέπουν τον εφιάλτη τους να παίρνει και πάλι σάρκα και οστά. Η “Αγιά Σοφιά” υψώνεται κι η Νέα Φιλαδέλφεια θα “καίγεται” ξανά!
Δείτε την εκπληκτική φωτογραφία:


Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X