Οι οπαδοί του Άρη καταγγέλλουν τους ΠΑΟκτζήδες για αντιγραφή της φιέστας! (VIDEO)

Οι οπαδοί του Άρη καταγγέλλουν τους ΠΑΟκτζήδες για αντιγραφή της φιέστας! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για “κλοπή” πανηγυρισμών κατηγορούν οι φίλοι του Άρη τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ. Οι ΠΑΟΚτσήδες βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τις προηγούμενες μέρες όμως το σκηνικό που δημιούργησαν έφερε το μυαλό κάτι πολύ…γνώριμο στου “Αρειανούς”.

Κι αυτό καθώς κάτι ανάλογο είχαν πραγματοποιήσει οι φίλαθλοι των κίτρινων περίπου μια πενταετία πριν, όταν οι ομάδα τους έκλεισε έναν αιώνα ζωής!

Ετσι έχει ξεσπάσει ένας «πόλεμος» στα social media μεταξύ των δύο μεγάλων της πόλης για το ποιος έχει τον πιο ισχυρό λαό, ποιος προκάλεσε τον μεγαλύτερο «χαμό» και ποιος «προσέλκυσε» το μεγαλύτερο δέος στην υπόλοιπη χώρα.

Οι οπαδοί του «Θεού του πολέμου» κατηγορούν του ΠΑΟΚτζήδες για καθαρή αντιγραφή υποστηρίζοντας οτι εκείνοι ήταν που είχαν την πρωτιά σε αυτό. Φυσικά υπάρχει απάντηση από τους ασπρόμαυρους με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X