Στο Μαρούσι το κλειστό χάντμπολ της ΑΕΚ!

Στο Μαρούσι το κλειστό χάντμπολ της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tα τελευταία χρόνια το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ έχει μπει σε μια νέα εποχή που έχει αναμφίβολα φαρδιά πλατιά την «σφραγίδα» του Σταμάτη Παπασταμάτη. Ο διοικητικός υπεύθυνος των «κιτρινόμαυρων» έχει πάρει το τμήμα στις… πλάτες του με στόχο να το οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες και στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ.

Στις εκλογές της Ερασιτεχνικής, ο ηγέτης του τμήματος χάντμπολ της ομάδας προχώρησε σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη που αφορά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο Σταμάτης Παπασταμάτης έχει αναφερθεί πολλές φορές στο ενδεχόμενο ανέγερσης νέου γηπέδου για τους «μάγκες» και όπως τόνισε πριν από λίγο το νέο κλειστό της ομάδας θα… σηκωθεί στο Μαρούσι! Στο περιθώριο της εκλογικής διαδικασίας, ο Σταμάτης Παπασταμάτης αποκάλυψε στο Enwsi.gr, πως υπάρχει συμφωνία για οικόπεδο 13 στρεμμάτων στο Μαρούσι και η ιδιαιτερότητα είναι πως δεν υπάρχει άλλη εγκατάσταση στην περιοχή. Θα φτιαχτεί δηλαδή από την αρχή το κλειστό!

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, με την ΑΕΚ σύντομα να έχει το νέο της σπίτι και στο χάντμπολ μετά τις ενέργειες του Σταμάτη Παπασταμάτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X