Θα παίξει ο ύμνος της ΑΕΚ στην Άμφισσα

Η Ανατρεπτική Ενωσίτικη Κίνηση έθεσε υποψηφιότητα στις φετινές εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Δείτε αναλυτικά τη δήλωσή της:

Πήραμε την πρωτοβουλία να θέσουμε υποψηφιότητα και στις εφετινές εκλογές της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ., γιατί πιστεύουμε πως έχουμε απόψεις και ιδέες, που σε συνδυασμό με τη συνεχή επαφή μας με το Σύλλογο, μπορεί να βοηθήσει την πορεία του στο επόμενο διάστημα.

Όμως ενόψει των φετινών εκλογών αναδείχτηκαν συμπεριφορές που δεν τιμούν πρώτα από όλα την ίδια την Α.Ε.Κ. αλλά και τους φορείς αυτών των συμπεριφορών. Ας τα δούμε συνοπτικά:
1.    Προκηρύχθηκαν εκλογές εξπρές και μάλιστα παράλληλα με σημαντικές καταστατικές τροποποιήσεις, ενώ θα μπορούσαν να είχαν γίνει κάλλιστα χωριστά.
2.    Τέθηκαν χρονικά όρια για τις υποψηφιότητες που και εμείς οι ίδιοι παρόλη την εμπειρία μας οριακά μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις προθεσμίες. Αξίζει να σημειωθεί και πως για πρώτη φορά το Σωματείο ζητούσε να έχουν κατατεθεί τα αντίγραφα ποινικών μητρώων και όχι απλά να έχει γίνει αίτηση. Ενημερωτικά για όσους έχουν γεννηθεί εκτός Αττικής η διαδικασία κρατάει μια βδομάδα..

3.    Ο συνδυασμός μας τήρησε όλα τα χρονικά και όχι μόνο όρια που αναφέρονταν στην προκήρυξη της Γενικής Συνέλευσης, καταθέτοντας όλα τα απαιτούμενα από αυτήν δικαιολογητικά στην ώρα τους.
4.    Δεν έχει επικοινωνήσει επίσημα όλο αυτό το διάστημα κανείς από την πλευρά της απερχόμενης διοίκησης της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. μαζί μας για οποιοδήποτε διαδικαστικό ζήτημα.
5.    Άλλωστε η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. δεν έχει ενημερώσει επίσημα τα μέλη της, ούτε για το ποιοι συνδυασμοί και με ποιους υποψηφίους κατατέθηκαν μέχρι το Σάββατο 13/4 (15:00) που ήταν η προθεσμία, ούτε και αν κάποιος ή κάποιοι υποψήφιοι δεν κατάφεραν να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την Πέμπτη 18/4 (19:00) που εξέπνεε η αντίστοιχη διορία.
6.    Προπαραμονή των εκλογών, και αφού έχουμε καταθέσει αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μαθαίνουμε σε τυχαία και ανεπίσημη συζήτηση από τον πρόεδρο Σπύρο Αλεξίου ότι μπορεί το ψηφοδέλτιό μας να ακυρωθεί! Αιτία η εφαρμογή του νόμου περί κατάρτισης ψηφοδελτίων, την οποία όμως από την πρόσκληση της συνέλευσης φαίνεται πως καλούμαστε να την ψηφίσουμε και να αλλάξει το καταστατικό του Συλλόγου και όχι πως βρίσκεται σε ισχύ! Και σαφέστατα δεν περιλαμβάνεται κάτι τέτοιο στην πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης που κοινοποιήθηκε στις 9/4 .
7.    Σε χθεσινή ερώτησή μας στη Γραμματεία για το πότε θα εκτυπωθούν τα ψηφοδέλτια –διαδικασία που πάντα αναλαμβάνει το Σωματείο ώστε να υπάρχουν ενιαίες γραμματοσειρές/μεγέθη/διαστάσεις, μας δόθηκαν τα στοιχεία επικοινωνίας του τυπογραφείου το οποίο υποτίθεται πως θα παρέδιδε τα ψηφοδέλτια σήμερα Παρασκευή 19/4. Μόνο που το τυπογραφείο είχε ήδη παραδώσει το υλικό από την Τετάρτη 17/4 !! Σε αναντιστοιχία με το ενωσίτικο αίσθημα και σε άλλη μια επιχείρηση ενός αναίτιου μποϊκοταρίσματος θα πρέπει να αναζητήσουμε εκτύπωση ψηφοδελτίων ξεχωριστά και φυσικά θα είναι αναγκαστικά διαφορετικά από του άλλου συνδυασμού όχι με δική μας υπαιτιότητα !
8.    Η χαριστική βολή ήρθε σήμερα 19 Απρίλη με τη διαρροή στον ενωσίτικο τύπο του νέου υποτίθεται Δ.Σ. της Α.Ε.Κ. στα οποία δημοσιεύματα μάλιστα δεν αναφέρεται καν ότι έχει κατατεθεί και δεύτερο ψηφοδέλτιο.. Κάτι που φαινόταν άλλωστε και από το γεγονός πως κάποια ενημερωτικά μέσα δεν είχαν αναρτήσει ποτέ και το δελτίο τύπου μας του περασμένου Σαββάτου για τη συμμετοχή στις εκλογές.

Υπάρχει κάποιος στην Α.Ε.Κ. που δε θέλει να κατέβει στις εκλογές η Ανατρεπτική Ενωσίτικη Κίνηση; Ποιος μπορεί να ζημιωθεί, αν όχι το ίδιο το σωματείο όταν δε δίνεται καμιά δυνατότητα σε ανθρώπους που ζουν από κοντά το σύλλογο, στα γήπεδα, και που και στο παρελθόν έχουν προσφέρει σε αυτήν;

Καλούμε να διασφαλιστούν όλοι οι όροι καθόδου μας στις επερχόμενες εκλογές. Με όρους ισοτιμίας και πάνω από όλα ενωσίτικου αισθήματος κοινής μάχης για την Α.Ε.Κ. Εάν αυτό δε συμβεί, τότε θα είναι υποχρεωμένη η συνέλευση του σωματείου να επιβάλει εκτάκτως και χωρίς να αναστέλλονται οι απόψεις των υποψηφίων ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Ανατρεπτική Ενωσίτικη Κίνηση

Υ.Γ. Στη φωτογραφία οι όροι για τη συμμετοχή στις αρχαιρεσίες όπως τοιχοκολλήθηκαν έξω από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X