Η ΑΕΚ τσεκάρει τον 16χρονο Αποστολόπουλο του Πανσερραϊκού!

Η ΑΕΚ τσεκάρει τον 16χρονο Αποστολόπουλο του Πανσερραϊκού!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Αποστόλη Αποστολόπουλου που αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό βρίσκεται στα μπλοκάκια των περισσοτέρων ομάδων της Super League, με την ΑΕΚ να είναι μεταξύ των συλλόγων που έχουν «τσεκάρει» την περίπτωση του.

Σύμφωνα με το 10.gr, η Ενωση, ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο Ολυμπιακός έχουν στείλει ήδη ανθρώπους τους για να παρακολουθήσουν από κοντά τον ταλαντούχο 16χρονο δεξιό μπακ, ο οποίος ήδη αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα των Σερρών.

Ο Αποστολόπουλος πριν καν συμπληρώσει τα 16 του χρόνια αγωνίζεται ήδη σε βασικό επίπεδο Γ’ Εθνικής, έχοντας συμπληρώσει 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και έχει αφήσει τρομερές εντυπώσεις στους σκάουτ των ομάδων, οι οποίοι στάζουν… μέλι για τον μπακ του Πανσερραϊκού.

Βέβαια, μια από τις βασικές προϋποθέσεις για να αποδεχτεί την πρόταση κάποιας ομάδας της Super League είναι ο νεαρός παίκτης να ενσωματωθεί αμέσως στην πρώτη ομάδα ή να δοθεί δανεικός στην Super League 2 για να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ανδρικό επίπεδο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X