Στην αναμονή για τον Τσιγκρίνσκι

Εικόνες από το φιλικό Τρίκαλα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολύ καλό καιρό και μεγάλη διάθεση ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να βγάζει ένα μέρος του κανονικού προγράμματος αλλά να κάνει και ατομικό.

Ως εκ τούτου ο Ουκρανός αμυντικός θα μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στη Λάρισα (19.00, NS2, Live enwsi.gr) στο ΟΑΚΑ. Ο 33χρονος, αγωνίστηκε τελευταία φορά απέναντι στον Παναθηναϊκό στις 9 Μαρτίου και κρίνεται πολύ δύσκολο να τον δούμε να επιστρέφει στην αγωνισιτκή δράση την τρέχουσα σεζόν. Ακόμη κι αν σωματικά δείχνει έτοιμος θα του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός και θα αποτελεί μεγάλο ρίσκο η χρησιμοποίηση του.

Η επόμενη προπόνηση των Κιτρινόμαυρων έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 18.00 κι όταν αυτή ολοκληρωθεί, ο Μανόλο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την αποστολή για τον τελευταίο αγώνα της Ένωσης μπροστά στους φίλους της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X