Μπογέ: «Αισθάνομαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)

Εικόνες από το ΑΕΚ-Άρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Κυριακή, η ΑΕΚ φιλοξενεί στο Ολυμπιακό Στάδιο την Λάρισα, για την προτελευταία αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Λούκας Μπογέ που μοιάζει… αναγεννημένος και μεταμορφωμένος στα τελευταία ματς της ομάδας, είναι το κεντρικό πρόσωπο του match programme της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για τον αγώνα με το «αλογάκι».

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από την φετινή χρονιά που έχει κανει με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ τόνισε πως είναι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ.

«Σε προσωπικό επίπεδο είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος από τη φετινή χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΚ. Το πρώτο τρίμηνο ήταν αρκετά δύσκολο για εμένα και είναι λογικό αφού ο τραυματισμός μου με κράτησε πίσω. Όμως αφού τον ξεπέρασα και προσαρμόστηκα και στη χώρα και στην ομάδα τα πράγματα πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα και αισθάνομαι ευτυχισμένος εδώ» δηλώνει ο Λούκας Μπογέ στο match programme του τελευταίου εντός έδρας της ομάδας  για την εφετινή σεζόν με την ΑΕΛ την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Όταν είσαι επιθετικός ή παίζεις σε μια θέση στην επίθεση το γκολ είναι αυτό που σου δίνει αυτοπεποίθηση. Μετά από ένα ή δύο γκολ τα πράγματα βγαίνουν πιο εύκολα σε σχέση με πριν και εγώ τώρα απολαμβάνω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι» υποστηρίζει ανάμεσα στ’ άλλα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/2827608147280645

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X