Ήθελαν Γιορέντε στο λιμάνι την...έβγαλαν με Σολδάνο

Champions League: Η Τότεναμ πήρε την πρόκριση του αιώνα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φερνάντο Γιορέντε μπήκε αλλαγή στο 41′ αντί του τραυματία Σισοκό κι έμελλε να γίνει ο ήρωας της Τότεναμ βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην πρόκριση των Πετεινών

Εκείνο ωστόσο που αξίζει να θυμίσουμε είναι ότι ελάχιστους μήνες πριν, το όνομα του Γιορέντε είχε αναφερθεί εκτενώς στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο πολύπειρος επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μέχρι τον περασμένο Δεκέμβρη δεν είχε περισσότερες από 3-4 συμμετοχές στην Premier League, με max 30 συνολικά αγωνιστικά λεπτά στο ενεργητικό του και κάποιες ακόμη συμμετοχές των 5-10 λεπτών στο Champions League!

Κάπως έτσι, πότε ο ελληνικός Τύπος και πότε εκείνος της Αγγλίας ή της Ισπανίας, έφερναν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται έντονα (μέχρι και για κρούση είχε γίνει λόγος) για τον άλλοτε παίκτη της Μπιλμπάο. Οι “ερυθρόλευκοι” άλλωστε… καίγονταν για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τους, εν τέλει όμως δεν πήγαν σε επιλογή “πρώτης γραμμής” όπως ήταν ο Γιορέντε, αλλά στον Φράνκο Σολδάνο, που όπως παραδέχτηκε κι ο Μαρτίνς πήγε ανέτοιμος στο μεγάλο Λιμάνι.

Μετά τον Γενάρη όμως ο Γιορέντε… γύρισε τον διακόπτη, άρχισε να παίρνει ολοένα περισσότερο χρόνο συμμετοχές από τον προπονητή του και το βράδυ της Τετάρτης (17/4) έμελλε να γίνει ο άνθρωπος που έστειλε την Τότεναμ στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του φετινού Champions League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X