Τρελό γέλιο: Η "μεταγραφή" της Τότεναμ (ΦΩΤΟ)

Τρελό γέλιο: Η "μεταγραφή" της Τότεναμ (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φίλοι της Τότεναμ βρίσκονται στον 7ο ουρανό από χθες μετά την επική πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες έβαλαν το 5ο γκολ που έψαχναν στις καθυστερήσεις αλλά αυτό ακυρώθηκε πολύ σωστά με τη χρήση του VAR, και λύτρωσε την ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Ο κόσμος του ίντερνετ έχει πάρει “Φωτιά” από χθες με αποκορύφωμα την αποκάλυψη της νέας μεταγραφής της Τότεναμ που δεν είναι άλλη από το…VAR. Θυμίζουμε πως οι Σπερς έχουν μείνει εκτός μεταγραφικού παζαριού σε δυο συνεχόμενες περιόδους καθώς ούτε τον χειμώνα κινήθηκαν για κάποιον παίκτη αλλά ούτε το περασμένο καλοκαίρι, γεγονός που είχε φέρει μεγάλη γκρίνια.

Η “δικαιολογία” ήταν φυσικά πως χρειάστηκε περισσότερα από 1.000.000.000 ευρώ για να φτιαχτεί αυτό το νέο γήπεδο-διαμάντι. Αν λάβει κανείς υπ’ όψιν πως η Τότεναμ έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς μεταγραφές, έχοντας πουλήσει τον Μούσα Ντεμπελέ και με τραυματία τον Χάρι Κέιν, μιλάμε για πραγματικό ΕΠΟΣ.

Δείτε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Tottenham’s new signing ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPORTbible (@sportbible) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X