Το τηλεφώνημα του Μελισσανίδη στον Αλαφούζο έφερε την ψήφο στον Λυσάνδρου

Το τηλεφώνημα του Μελισσανίδη στον Αλαφούζο έφερε την ψήφο στον Λυσάνδρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις εκλογές για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ που έλαβαν χώρα πριν από λίγες μέρες, τόσο ο Ολυμπιακός όσο κι ο Παναθηναϊκός ψήφισε τον Μηνά Λυσάνδρου της ΑΕΚ που αναδείχθηκε εν τέλει πρόεδρος. Για συμμαχίες είναι τουλάχιστον κουτό να μιλάμε, πόσο μάλλον με την πλευρά των Πειραιωτών. Όσο για τους “πράσινους” δεν θα μπορούσε να υπάρχει συμμαχία με… στρατόπεδο υπό διάλυση.

Όπως αναφέρει η “LiveSport”, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ενημερωθεί σχετικά για τις προθέσεις του «τριφυλλιού» να δώσει λευκή ψήφο και επικοινώνησε ο ίδιος τηλεφωνικά με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις και, μάλιστα, την περσινή σεζόν είχε «βάλει πλάτη» στο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι «πράσινοι» με την αδειοδότηση.

Σε αυτή την κουβέντα που είχαν οι δύο ιδιοκτήτες, λοιπόν, φάνηκε η αλληλοεκτίμηση που τρέφει ο ένας για τον άλλον και προέκυψε η συμφωνία πως ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι ένα πρόσωπο που διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να δουλέψει και να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X