Μπλόκο του λαού της ΑΕΚ στην Χρυσή Αυγή! (ΦΩΤΟ)

Η απόφαση της Χρυσής Αυγής να οργανώσει εκδήλωση στο δημαρχείο Κορωπίου ανήμερα της «μαύρης» επετείου της 21 Απρίλίου, 52 χρόνια μετά την επιβολή της Χούντας των Συνταγματαρχών, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην περιοχή!

Με ανακοίνωση του, ο σύνδεσμος της Original στο Μαρκόπουλο, εξέφρασε την έντονη αντίδραση του και καλεί την ερχόμενη Κυριακή όλους τους πολίτες να μην επιτρέψουν την παρουσία των χρυσαυγιτών στην περιοχή τους.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2857754024449697&id=1797576710467439

 

Από την πλευρά του ο Δήμος Κρωπίας ξεκαθαρίζει πως δεν έχει δοθεί άδεια στην Χρυσή Αυγή για εκδήλωση στο δημαρχείο. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει σχετικά “Δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο Κρωπίας για την εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης «Ελληνική Αυγή» την Κυριακή 21 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας. Υπήρξε προφορικό αίτημα και σημείωση σε άτυπο ημερολόγιο εκδηλώσεων υπηρεσίας του δήμου που όμως δεν τέθηκε εγκαίρως υπόψη του δημάρχου Κρωπίας. Είναι αυτονόητο ότι η αίτηση αυτή δεν εγκρίθηκε. Η Δημοτική Αρχή Κρωπίας είναι ανεξάρτητη. Ως γνωστόν, δεν υποστηρίζεται από κόμματα και δε μετέχει του πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού κομμάτων“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X