Προς… Eurocup ο Προμηθέας Πατρών

Προς… Eurocup ο Προμηθέας Πατρών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπως όλα δείχνουν, ο Προμηθέας Πατρών αποχωρεί από το Basketball Champions League και μετακομίζει στο Eurocup!

Η ομάδα της Πάτρας τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αυτή της FIBA και σύμφωνα με δημοσίευμα του pelop.gr, βρίσκεται σε επαφές ώστε την επόμενη σεζόν να αγωνιστεί στο Eurocup. To δημοσίευμα αναφέρει πως οι άνθρωποι των Αχαιών βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τους ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής και είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Οι Πατρινοί, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ, Χρήστου Μήλα συζητούν και είναι κοντά στην απόφαση να αλλάξουν διοργάνωση τη νέα σεζόν και να συμμετάσχουν στο EuroCup: “Δεν είναι κρυφό ότι έχουμε κάνει επαφές. Συζητάμε για το μέλλον της ομάδας και έχουμε αποφασίσει να κάνουμε ότι το καλύτερο για να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Προμηθέα. Σύντομα θα έχουμε καταλήξει και θα πάρουμε αποφάσεις”.

Οι επαφές είναι προχωρημένες και η τελική απόφαση θα παρθεί από τη διοίκηση του Προμηθέα, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως η πρώτη ουσιαστική επαφή έγινε μέσω της Ρεάλ, άνθρωποι της οποίας είχαν βρεθεί στην Πάτρα, στο πλαίσιο ενός τουρνουά U16 που είχε διεξαχθεί και με τη συμμετοχή των “μερένχες”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X