Ρίχνεται... στη μάχη των play-off της Handball Premier η ΑΕΚ

Ρίχνεται... στη μάχη των play-off της Handball Premier η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμος για τα play-off του Πρωταθλήματος ο “Δικέφαλος”…

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (17/04, 18:00) τον Διομήδη Άργους στο πλαίσιο του 1ου Προημιτελικού του Πρωταθλήματος. Οι “κιτρινόμαυροι”  θέλουν τη νίκη για να κάνουν το ένα από τα δυο βήματα που χρειάζονται για να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο στρατόπεδο της “Ένωσης” αναμένουν την στήριξη του κόσμου που καλείται να γεμίσει το “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ.

Ο Νίκος Γραμματικός αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή του σήμερα, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίζει νέα προβλήματα πέραν των γνωστών.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κινατζίδης- Φωτακίδης, με παρατηρητή τον Κυριακούλια

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης, δήλωσε στο aek.gr: “Ξεκινάει μία δύσκολη σειρά αγώνων. Θα πρέπει να διαχειριζόμαστε την κούραση και την πίεση. Στον σημερινό αγώνα θα πρέπει να δείξουμε ένα σοβαρό πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια και εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Όσον αφορά τα μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους, η ΑΕΚ μετρά σε 39 αναμετρήσεις ανεξαρτήτου έδρας, 23 νίκες, οι “Λύκοι” 15, ενώ 1 παιχνίδι έληξε δίχως νικητή. Στους αγώνες της Αθήνας, σε 20 παιχνίδια, η “Ένωση” έχει 15 νίκες, με τους Αργίτες να πανηγυρίζουν 5 “διπλά”.

Τέλος, πρώτος σκόρερ των αγώνων πρωταθλήματος με τον Διομήδη Άργους είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 172 γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X