Ραντεβού με τη Ρόμα για Πόνσε και Μπάρκα

Εικόνες από το ΑΕΚ - Πανιώνιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ένωση βρίσκεται στην αναζήτηση “κανονιού” για τη νέα χρονιά και ο Έκι Πόνσε αποτελεί τον διακαή πόθο όλων στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει πως ο Αργεντίνος φορ αποτελεί προτεραιότητα για εκείνη και οι πρώτες επαφές με την Ρόμα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Απεσταλμένος της Ένωσης ταξίδεψε στη Ρώμη και είχε την πρώτη ουσιαστική επαφή με τη Ρόμα για το μέλλον του Πόνσε, όπως αναφέρει το “Εθνος”. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο τραπέζι των συζητήσεων υπήρξε ως βάση των διαπραγματεύσεων συμφωνία με ποσό που θα αγγίζει τα 2-3 εκατ. ευρώ – το μισό δηλαδή της αρχικώς προβλεπόμενης οψιόν των 6 εκατ. ευρώ – συν την εμπλοκή του Βασίλη Μπάρκα στην υπόθεση.

Η Ρόμα εδώ και καιρό παρακολουθεί τον Μπάρκα, όπως και άλλα σημαντικά ευρωπαϊκά κλαμπ και είναι παίκτης που ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Φαίνεται, πως εφόσον συνδυαστεί με κάποια ποσοστά μεταπώλησης, μπορεί να αποτελέσει βάση για να προχωρήσουν οι συζητήσεις. Ωστόσο, ζητούμενο για τους κιτρινόμαυρους είναι να βρει τρόπο να πείσει τον Πόνσε για την προοπτική της ΑΕΚ καθώς δεν αν δεν συμφωνήσει εκείνος δεν υπάρχει μέλλον στις συζητήσεις.

Ο 22χρονος πιέζεται όλο αυτό το διάστημα για να δεχθεί τη συμφωνία, αλλά παραμένει επιφυλακτικός για το μέλλον. Ο πατέρας (και ατζέντης του), εκτιμά πως μπορεί να βρει πρόταση από τοπ πρωτάθλημα. Πάντως, θα πρέπει να συνυπολογιστεί πως η επόμενη σεζόν είναι η τελευταία όπου δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Ρόμα και αυτό βάζει όλες τις πλευρές γερά στο παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X