Champions League: Εύκολα στα ημιτελικά η Μπαρτσελόνα, 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (VIDEO)

Champions League: Εύκολα στα ημιτελικά η Μπαρτσελόνα, 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τουλάχιστον μια… κλάση ανώτερη η Μπαρτσελόνα, καθάρισε εύκολα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Με τον Μέσι να βγαίνει μπροστά με δύο γκολ σε πέντε λεπτά και τον Κουτίνιο να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα με γκολάρα, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά, δείχνοντας έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή μετά το 2015!

Ακόμη μία παράσταση από τον Μέσι, ο οποίος με ωραίο σόλο και άψογο πλασέ στο 16′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Ντε Χέα έκανε τραγική εκτίμηση και δεν κατάφερε να διώξει το σχετικά αδύναμο πλασέ του Αργεντινού για το 1-0. Μυθική γκολάρα από τον Κουτίνιο στο 61ο λεπτό, διαμόρωσε το τελικό σκορ και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, οι Καταλανοί προκρίθηκαν στα ημιτελικά με συνολικό σκορ 4-0.

Μοναδική αήττητη ομάδα στο Champions League αλλά και που δεν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ τη φετινή σεζόν η Μπαρτσελόνα, περιμένει έναν εκ των Λίβερπουλ ή Πόρτο στα ημιτελικά!

Με τα… μπούνια μπήκε στο παιχνίδι η Γιουνάιτεντ και αιφνιδίασε την Μπαρτσελόνα. Φουλ πίεση ψηλά, πολλές κλεμμένες μπάλες και μια μεγάλη φάση πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, με τον Πογκμπά να βρίσκει τον Ράσφορντ μέσα στην περιοχή αλλά τον τελευταίο να βλέπει το σουτ του να χτυπάει στο οριζόντιο και να καταλήγει άουτ. Δευτερόλεπτα αργότερα, η ομάδα του Σόλσκιερ λίγο έλειψε να απειλήσει ξανά αλλά ο ΜακΤόμινεϊ έχασε το κοντρόλ στα όρια της περιοχής. Όσο περνούσαν τα λεπτά, όμως, η Μπαρτσελόνα άρχιζε να ισορροπεί και στο 11ο λεπτό είδε τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Φρεντ στον Ράκιτιτς. Ωστόσο, συμβουλεύτηκε το VAR και πήρε πίσω την απόφασή του, σε μια φάση πάντως που φάνηκε να υπάρχει ανατροπή.

Η ομάδα του Βαλβέρδε είχε πάρει την κατοχή και τον έλεγχο και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα χάρη σε μια απίθανη ενέργεια του Μέσι. Ήταν το 16ο λεπτό όταν ο Αργεντινός έκλεψε την μπάλα από τον Γιανγκ, έσκασε φοβερή ποδιά στον Φρεντ και αφού βρήκε τον χώρο -που του είχε ανοίγει ο Σουάρες με την κίνησή του-, έκανε άψογο πλασέ για το 1-0. Σαν να μην έλειπε αυτό, τέσσερα λεπτά μετά ο Μέσι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, έχοντας την μέγιστη βοήθεια του Ντε Χέα, ο οποίος έκανε τραγικό υπολογισμό στο σουτ του αρχηγού της Μπάρτσα από τα όρια της περιοχής, με την μπάλα να περνάει κάτο από το σώμα του (2-0).

Λίγα λεπτά μετά ο Μέσι απείλησε ξανά αλλά δεν βρήκε στόχο από διαγώνια θέση μέσα από την περιοχή, με τον ρυθμό να πέφτει στη συνέχεια. Στο 41΄ο Ντε Χέα μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την κεφαλιά του Ράκιτιτς, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων είχε… Άγιο καθώς μετά το γύρισμα του Άλμπα, ο Σέρτζι Ρομπέρτο κατάφερε από το ύψος της μικρής περιοχής να πετύχει τον Ισπανό πορτιέρε, που το… έβγαλε με το κεφάλι! Με μεγάλη ευκαιρία για τους Καταλανούς ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, με τον Μέσι να κάνει το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα βρήκε στον Γιανγκ και πέρασε… σύριζα από το δεξί δοκάρι.

Η Μπαρτσελόνα έκανε ότι ήθελε στο ματς, είχε τον απόλυτο έλεγχο και απλά περίμενε να περάσει η ώρα για να σφραγίσει και τυπικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Ωστόσο, ήθελε να αποζημειώσει τους 96 χιλιάδες φιλάθλους της που έδωσαν το παρών και προσέφεραν θέαμα. Είτε με τις φοβερές συνεργασίες τους που ήταν βγαλμένες από… video games, είτε με την τρομερή γκολάρα του Κουτίνιο από τα 25 μέτρα, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ντε Χέα για το 3-0. Σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε καθώς ο Τερ Στέγκεν δεν επέτρεψε στον Αλέξις να σκοράρει το γκολ της τιμής με απίστευτη επέμβαση, ενώ ο Ντε Χεά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δεν έδωσε την… χαρά στον Μέσι να κάνει το χατ-τρικ.

 

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο (71′ Σεμέντο), Μπουσκέτς, Αρτούρ (75′ Βιδάλ), Ράκιτιτς, Κουτίνιο (81′ Ντεμπελέ), Μέσι, Λουίς Σουάρες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Γιανγκ, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Φρεντ, Λίνγκαρντ (80′ Αλέξις Σάντσες), Ράσφορντ (73′ Λουκάκου), Μαρσιάλ (65′ Νταλοτ).

https://streamable.com/8lj9v

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X