O Tσιτσιπάς μπαίνει στη χωμάτινη περίοδο και μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά

O Tσιτσιπάς μπαίνει στη χωμάτινη περίοδο και μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από διάλειμμα περίπου δύο εβδομάδων ο Στέφανος Τσιτσιπάς και οι υπόλοιποι τενίστες ετοιμάζονται να μπουν στη χωμάτινη περίοδο του τένις με το τουρνουά του Μόντε Κάρλο να συγκεντρώνει πολλά από τα μεγάλα ονόματα των κορτ.

Ο Έλληνας τενίστας αναμένεται να ξεκινήσει τις προσπάθειές του στο μονό την Τετάρτη (17/4) απέναντι στον Κουκούσκιν.

Η πορεία του τόσο σε αυτό το τουρνουά όσο και στα επόμενα που θα ακολουθήσουν μέχρι το Ρολάν Γκαρός αναμένεται να παίξει μεγάλο ρόλο στην κατάταξη του πριν μπούμε στο γρασίδι. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα έξι τουρνουά που αγωνίστηκε πέρσι σε αυτό το διάστημα συγκέντρωσε 560 βαθμούς επίδοση που αρχικά καλείται να υπερασπιστεί για να μην χάσει έδαφος στην παγκόσμια κατάταξη και από την άλλη να την ξεπεράσει.

Οι δύο καλύτερες πορείες του πέρσι ήταν στη Βαρκελώνη και στο Εστορίλ όπου έφτασε στα τελικά και στον ημιτελικό αντίστοιχα. Σε όλα τα υπόλοιπα τουρνουά αποχαιρέτησε σχετικά νωρίς και αυτό είναι κάτι που μπορεί να αποτελέσει το όπλο του.

Για παράδειγμα, στο Μόντε Κάρλο όπου θα αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα είχε αποκλειστεί από τον δεύτερο γύρο κάτι που του έδωσε 70 βαθμούς. Φέτος, θα μπει κατευθείαν στο δεύτερο γύρο και εάν ξεπεράσει το εμπόδιο του Κουκούσκιν ήδη θα βγει κερδισμένος κατά είκοσι βαθμούς, αφού η πρόκριση στον τρίτο γύρο δίνει 90 βαθμούς.

Όλα αυτά θα τα δούμε στην πορεία και είναι δεδομένο πως μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στη χωμάτινη περίοδο.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑΓΥΡΟΣΠΟΝΤΟΙ
Μόντε Κάρλο2ος γύρος70
ΒαρκελώνηΤελικός300
ΕστορίλΗμιτελικός90
Μαδρίτη1ος γύρος10
Ρώμη2ος γύρος45
Ρολάν Γκαρός2ος γύρος45
Σύνολο: 560

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X