H Marca έκανε αφιέρωμα στην άνοδο του Βόλου (ΦΩΤΟ)

Πήρε το ματς με τη Δόξα Δράμας στα... χαρτιά ο Βόλος και έπιασε κορυφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην…σύντομη ιστορία του ο ΝΠΣ Βόλος εξασφάλισε για πρώτη φορά τη συμμετοχή του στην μεγάλη ελληνική κατηγορία μέσα σε δύο μόλις χρόνια από την ίδρυση του. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από την ισπανική «Marca», η οποία ετοίμασε αφιέρωμα στην ομάδα του Βόλου με αφορμή την παρουσία του Χουάν Φεράντο στον πάγκο της.

Ο Ισπανός τεχνικός, μίλησε στην ιστοσελίδα, τονίζοντας: «Για μένα και την ομάδα η άνοδος ήταν πολύ σημαντική, εκτός από απίστευτη. Για την πόλη το να έχει μια ομάδα στην Σούπερ Λίγκα είναι σημαντικό, τόσο για τον τουρισμό, όσο και για άλλα πράγματα.

Το να ξεκινάς από την τρίτη κατηγορία με ένα ρόστερ και ανεβαίνεις στη δεύτερη και μετά στην πρώτη κατηγορία με το ίδιο, είναι κάτι απίστευτο. Πήρα μόνο τον Κότο που τον ήξερα από παλιότερα. Ο άλλος παίκτης που ήρθε τον Νοέμβρη είχε την ατυχία να τραυματιστεί από τον Γενάρη ως το Μάρτη. Το 95% του ρόστερ ήταν ίδιο από την τρίτη εθνική ως εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήμασταν πρώτοι από την τέταρτη αγωνιστική ως σήμερα. Οι παίκτες είναι πολύ νέοι, και πολλοί από αυτούς από την πόλη του Βόλου».

Σε ερώτηση για το μέλλον της ομάδας στη Super League, υπογράμμισε: «Ελλάδα και μέλλον είναι δύο λέξεις που δύσκολα σχετίζονται. Μας μένουν ακόμα δύο αγωνιστικές. Αργότερα θα πρέπει να δεις τους προϋπολογισμούς και να δεις πώς θα κάνεις το άλμα σε ένα επίπεδο αρκετά βάρβαρο που μας περιμένει τώρα. Προς το παρόν θέλουμε να απολαύσουμε τις στιγμές που ζούμε, από το να σκεφτόμαστε αυτό που έρχεται».

H Marca έκανε αφιέρωμα στην άνοδο του Βόλου (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X