Ολοταχώς για κόντρα AEK-ΠΑΟΚ στις εκλογές της Super League!

Ολοταχώς για κόντρα AEK-ΠΑΟΚ στις εκλογές της Super League!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολα δείχνουν ότι πάμε ολοταχώς για μεγάλη κόντρα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις εκλογές της Super League!

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ Μηνάς Λυσάνδρου αναμένεται να διεκδικήσει στις αυριανές (16/04) εκλογές της Super League την προεδρία της λίγκας, για την θέση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη, ο οποίος υπέβαλε την περασμένη Τετάρτη την παραίτησή του.

Λίγο-πολύ ήταν γνωστό πως στο πρόσωπο του Μηνά Λυσάνδρου, οι περισσότερες ΠΑΕ έβλεπαν έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης, ο οποίος αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση. Για αυτό και οι μέχρι στιγμής… μετρήσεις αναφέρουν οκτώ ΠΑΕ από τις 17 ψήφους (η ΕΠΟ ψηφίζει πάντα λευκό) υπέρ του Λυσάνδρου.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν θέλει τον Μηνά Λυσάνδρου, το πιο καταρτισμένο στέλεχος του ελληνικού ποδοσφαίρου και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να στείλει τον Μάκη Γκάγκατση, γιο του Βασίλη Γκαγκάτση, για να τεθεί απέναντι του. Η υποψηφιότητα του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΑΕΚ έχει πολύ ισχυρά στηρίγματα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να στηρίξει αυτή την υποψηφιότητα. Και αυτό ελέω της κόντρας του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα που τώρα πια πήγε και στο μέτωπο της Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς κινητοποιήθηκαν λόγω της υποψηφιότητας του Μηνά Λυσσάνδρου, δίνοντας τον χρίσμα στον Μάκη Γκαγκάτση για πρόεδρο της Super League, ενώ υπάρχει και το σενάριο να στηρίξουν την  α’ αντιπρόεδρο του Ατρομήτου, Κάτια Κοξένογλου, η οποία προσφέρεται ως λύση κοινής αποδοχής. Και αν κατέβει μία υποψηφιότητα κοινής αποδοχής, δηλαδή η κα Κοξένογλου, τότε ο Γκαγκάτσης θα αποσυρθεί. Κάτι που σημαίνει ότι αν κατέβει, θα το κάνει μόνο ελέω ΑΕΚ και Λυσάνδρου.

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X