Ο Γιάννης Βούρος καλωσόρισε τον Ηλία Γκρίντζαλη στο ψηφοδέλτιο της «Πολιτών Πολιτεία» (ΦΩΤΟ)

Βούρος: «Να αφήσει τα κούφια και μεγάλα λόγια ο Βασιλόπουλος και να απαντήσει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα μέλος στο τοπικό ψηφοδέλτιο της παράταξης “Πολιτών Πολιτεία” του Γιάννη Βούρου, προστέθηκε το Σάββατο. Ο 63χρονος επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού καλωσόρισε τον, Ηλία Γκρίντζαλη στον συνδυασμό του, με ανάρτησή του στο Facebook. Ο γνωστός ΑΕΚτζής και πρώην αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας θα είναι υποψήφιος στο τοπικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Συγκεκριμένα, ο Βούρος έγραψε: «Καλωσορίζουμε στην παράταξη Πολιτών Πολιτεία τον Ηλία Γκρίντζαλη. Η εμπειρία του και η διάθεση προσφοράς που έχει καταθέσει επί μακρόν στην πόλη που μεγάλωσε θα αποτελέσουν ισχυρά όπλα προκειμένου η παράταξη να αναδειχθεί πρώτη δύναμη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.Η παρουσία του στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Πολιτών Πολιτεία στην Νέα Χαλκηδόνα, καταγράφεται ως εγγύηση και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική της πορεία!»

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Βούρου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X