Οι ηγέτες της ΑΕΚ μιλούν για την...καψούρα τους!

Βαριά φανέλα (που σε πλακώνει)
Photo Credits: INTIME

Η καψούρα όλων μας, η ΑΕΚ, έχει σήμερα γενέθλια κι οι ηγέτες της έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Μάκης Αγγελόπουλος κι ο Σταμάτης Παπασταμάτης μίλησαν στην Ωρα των Σπορ για την “ιδέα” που λέγεται ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι ηγέτες της Ενωσης σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και χάντμπολ αντίστοιχα είπαν:

Δημήτρης Μελισσανίδης:

«Στην ομάδα που έχει σημαδέψει τις ζωές μας και είμαστε υπηρέτες της Ιδέας της, δεν έχω παρά να ευχηθώ μέσω της εφημερίδας σας, στους αιώνες των αιώνων να συνεχίζει να εκφράζει με τον τρόπο που το κάνει εδώ και 95 χρόνια τα ιδανικά και τις αξίες με τα οποία είναι ταυτισμένη… Αυτό που μας κάνει περισσότερο χαρούμενοι και περήφανοι είναι πως αυτά τα 95α γενέθλια μας βρίσκουν με αυτό που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν ένα όραμα, να γίνεται πράξη, να παίρνει σάρκα και οστά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το σπίτι μας, το σπίτι της ΑΕΚ κι όλων όσοι την αγαπάμε».

Μάκης Αγγελόπουλος:

«”Η Ιστορία μας… Όταν παίζουμε θα λέμε την Ιστορία μας”… Tα πρώτα αυτά λόγια του Αντώνη Καφετζόπουλου, που υποδύεται τον αείμνηστο ιδρυτή μας Κωνσταντίνο Σπανούδη, από το τρέιλερ κιόλας της ταινίας «1968», που καθήλωσε ακόμα και μας, που συμμετείχαμε στην παραγωγή της, αποτυπώνει περίτρανα το ψυχισμό του οπαδού της ΑΕΚ. Ολοι οσοι υπηρετούμε το σύλλογο, από οποιοδήποτε πόστο, δεν μπορούμε παρά να είμαστε υπερήφανοι, αλλά και να νιώθουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, προκειμένου να διατηρούμε ψηλά τους συμβολισμούς της γέννησής μας, αλλά και της φιλοσοφίας που μας διέπει. Ολοι εμείς οι ΑΕΚτζήδες έχουμε νιώσει για πολλά χρόνια και το αίσθημα της υπεροχής και το αίσθημα της αδικίας στον υπερθετικό βαθμό, αλλά μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία γαλουχηθήκαμε, μεγαλώσαμε, δυναμώσαμε. Η Κωνσταντινούπολη, οι αλησμόνητες Πατρίδες και ο αγώνας για επιβίωση στη Μητέρα Ελλάδα συνιστούν για μας αξιακή αρχή της Ιδρυσης του μεγαλύτερου συλλόγου του κόσμου και κάπως έτσι πορευόμαστε. Είναι ευχάριστο που τα 95 χρόνια της ΑΕΚ βρίσκουν ένα σύλλογο ισχυρό, ενωμένο και αποφασισμένο σε επίπεδο Ερασιτεχνικής, ΠΑΕ και ΚΑΕ, με προοπτική για το απαιτητικό αύριο προς τέρψιν των εκατομμυρίων οπαδών μας. Ως μπάσκετ, δεν κρύβουμε την ιδιαίτερη υπερηφάνεια μας, διότι ο πρώτος διεθνής τίτλος για τη χώρα κατακτήθηκε από την ομάδα μας, κάνοντας όλο το σύλλογο ξακουστό ανά την υφήλιο, μέσω της εθνικής νίκης της Βασίλισσας της 4ηςΑπριλίου. Χρόνια πολλά στην ΑΕΚ. Χρόνια πολλά σε όσους όσοι διατηρούν αναμμένη τη φλόγα. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ».

Σταμάτης Παπασταμάτης:

«Στα 95 χρόνια μιας μοναδικής και πολύτιμης ιστορίας, η ΑΕΚ στοιχιζόταν πάντοτε με τα πραγματικά ανθρωπιστικά ιδανικά και την προσήλωση στον αθλητικό πολιτισμό. Σήμερα εορτάζουμε την επέτειο ίδρυσής της με την σεμνή υπερηφάνεια ότι στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο χάντμπολ και στα ερασιτεχνικά αθλήματα η ΑΕΚ επιβιώνει την πρωταγωνιστική αναδημιουργία της με πρόσημο την Αγιά Σοφιά των οραματιστών μας. Σήμερα δυνατοί κι ενωμένοι όσο ποτέ, δουλεύουμε συνειδητοποιημένοι και συγκεντρωμένοι για την πραγματοποίηση των στόχων μας. Εύχομαι το καινούργιο μας γήπεδο που ολοκληρώνεται σύντομα στο χώρο που μας παρέδωσαν οι ιδρυτές και οι πρώτοι ρομαντικοί Μικρασιάτες φίλαθλοι και η υφιστάμενη αγαστή επικοινωνία μεταξύ των συνεργατών και παραγόντων όλων των τμημάτων, να αποτελέσουν την αφετηρία για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η οικογένεια της ΑΕΚ, να δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα και να αποπνέει υγεία, ήθος, αισιοδοξία και πνεύμα «ευ αγωνίσθεσαι» σε κάθε έκφανση της αθλητικής ζωής».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X