Τελειώνει ο Γουέμπερ, μειώνονται τα... έξοδα στον Ολυμπιακό

Τελειώνει ο Γουέμπερ, μειώνονται τα... έξοδα στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελειώνει ο Μπριάντε Γουέμπερ από τον Ολυμπιακό…

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ όπως όλα δείχνουν πως δεν θα ολοκληρώσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στη χώρα μας, καθώς αναμένεται να αποχωρήσει από τους “ερυθρόλευκους”.

Κατά την διάρκεια της σύντομης θητείας του στον Ολυμπιακό έχει υποπέσει σε διάφορα πειθαρχικά παραπτώματα, τα οποία δημιούργησαν προβλήματα στην λειτουργία της ομάδας του, ενώ και ο ίδιος δεν βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, καθώς του λείπει η πατρίδα του.

Ο Γουέμπερ έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για πρώτη φορά στην καριέρα του για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αλλά όλα δείχνουν πως η θητεία του στους ερυθρόλευκους θα είναι σύντομη, καθώς έχουν αρχίσει οι διαδικασίες, ώστε να λυθεί η συνεργασία του με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Η συνεργασία των δύο πλευρών αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από τέλος της αγωνιστικής περιόδου, καθώς το “μυαλό” του Αμερικανού γκαρντ βρίσκεται στις ΗΠΑ και στον Ολυμπιακό δεν θα κάνουν άλλο τα… στραβά μάτια στα παραπτώματα του, ενώ και ο ίδιος δεν επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει κάποια οικονομική εκκρεμότητα προς τον Μπριάντε Γουέμπερ και πλέον αναμένεται η προβολή του επόμενου επεισοδίου του συγκεκριμένο σίριαλ, το οποίο αναμένεται να ρίξει τους τίτλους τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Μπριάντε Γουέμπερ σε 8 συμμετοχές στην EuroLeague είχε μέσο όρο 11,6 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2,8 λάθη, ενώ στην Basket League έπαιξε σε 5 αγώνες (μ.ο. 12,6π., 6 ριμπ., 4ασ., 1,6κλ., 2,8λ.), ενώ διαφαινόμενη αποχώρησή του από τον Πειραιά θα… καταγραφεί στο “μαύρο κουτί” της τρέχουσας σεζόν των ερυθρολεύκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X