Απίθανος Κούγιας: «Να έρθει όλη η οικογένεια Σαββίδη, θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι»

Απίθανος Κούγιας: «Να έρθει όλη η οικογένεια Σαββίδη, θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ερχόμενο ματς της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ στο «AEL FC Arena» αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος θέλει να δει το ματς μαζί με όλα τα ασπρόμαυρα στελέχη.

Μεταξύ άλλων προσκάλεσε την οικογένεια Σαββίδη στο γήπεδο να δει από σουίτα το ματς και υποστήριξε πως θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis»:

Για το παιχνίδι ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: «Ένα φανταστικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες θα θέλουν την νίκη. Ο εν δυνάμει πρωταθλητής ΠΑΟΚ και η Λάρισα, η οποία βάζει δύσκολα στους μεγάλους. Να έρθει όλη η οικογένεια του Σαββίδη εάν θέλει. Ο Σαββίδης θα είναι εκτός Ελλάδος. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω τι θα κάνουν. Στη διάθεση τους είναι οι σουίτες μας. Εάν είναι επίλεκτα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθούν. Έχω μια άριστη σχέση με τον Ιβάν. Ήταν απλά ένα διάλειμμα το συμβάν με τον Ελ Καντουρί. Όλα έχουν λυθεί. Του είπα όποτε θέλει το γήπεδο μου, είναι γήπεδο του. Η σουίτα μου είναι σουίτα του. Δεν μιλήσαμε καθόλου για το παιχνίδι αλλά γενικά για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου».

Για τις εκλογές της Λίγκας: «Δεν θέλω να υποτιμήσουμε άλλο την Super League. Πιστεύω ότι ένας από τους πραγματικούς ιδιοκτήτες των ομάδων θα πρέπει να είναι πρόεδρος γιατί δεν μπορούν έμμισθοι υπάλληλοι να παίρνουν στις πλάτες τους την Λίγκα».

Για την πιθανή υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της Super League: «Το παιδί αυτό το αγαπώ γιατί το ξέρω από τότε που γεννήθηκε. Είναι αξιόλογος και είναι ένα εξαιρετικό στέλεχος. Για τον Ιβάν Σαββίδη είναι εύρημα για τον ίδιο και μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα του ΠΑΟΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X