Πιθανή αντίπαλος του Λυσάνδρου η Κοξένογλου στη Super League

Πιθανή αντίπαλος του Λυσάνδρου η Κοξένογλου στη Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ξαφνική παραίτηση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη από την προεδρία της Super League, έφερε μεγάλες αναταράξεις. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρουαναμένεται να διεκδικήσει την ισχυρή…καρέκλα στην συνεδρίαση της προσεχής Τρίτης.

Η υποψηφιότητα Λυσάνδρου ωστόσο ενδέχεται να μην είναι η μοναδική. Κι αυτό γιατί ενδέχεται να τεθεί “αντίπαλός” του στις εκλογική διαδικασία της προσεχούς Τρίτης (16/4) η α’ αντιπρόεδρος και αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος του Ατρομήτου, Κάτια Κοξένογλου, σύμφωνα με το “ethnos.gr”.

Πρόκειται άλλωστε για ένα όνομα που φαντάζει ως κοινής αποδοχής. Τη δεδομένη στιγμή βέβαια καμία υποψηφιότητα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέχρι τη Δευτέρα.

Να σημειώσουμε από εκεί και πέρα αναφορικά με το όνομα του Μάκη Γκαγκάτση που είδε το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ώρες, ότι ο ίδιος εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία της Λίγκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X