"Βόμβες" Παππά κατά Μαρινάκη

Μαρινάκης μετά το κάζο στα Ιωάννινα:  «Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο στόχαστρο του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, μπήκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Όλα γίνονται κατά τα προβλεπόμενα, αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Κάποιοι βιάζονται να πουν ότι είναι σκευωρία» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis.

Όπως είπε μιλώντας στο Open Beyond, η εταιρεία «σε όλον τον κόσμο πληρώνει πρόστιμα επειδή πολιτεύεται με αδόκιμο τρόπο και εδώ προσπαθεί να σηκωθεί ένας αχός για λόγο που δεν καταλαβαίνω». Ο Ν. Παππάς απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης, επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν σπίλωσε κανέναν, αλλά αντιθέτως, ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε στην δικαστική εξέλιξη.

Σχολιάζοντας τις κατηγορίες της ΝΔ για την Μ. Πετσίτη, έκανε λόγο για μη θέμα. «Η ΝΔ έχει βρει ένα θέμα που είναι σαν την Coca Cola, πάει με όλα. Σκάει το ζήτημα των δανείων των κομμάτων, ανοίγουν αυτό το ζήτημα, σκάει η καταδίκη στενού συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη για υπόθεση παιδεραστίας, επανέρχονται, σκάει η υπόθεση χρηματοδότησης του οικογενειακού προϋπολογισμού του κ. Μητσοτάκη από εταιρεία offshore δια μέσου της συζύγου του, ανοίγουν ξανά το ζήτημα. Πάει με τη μέθοδο, δημοσίευμα, ανακοίνωση» σημείωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι η αιχμή του δόρατος αποτελεί το συγκρότημα Μαρινάκη.

«Είναι προφανέστατο ότι ελέγχει απολύτως και χρηματοδοτεί τη ΝΔ. O κ. Μαρινάκης. που είναι διωκόμενος για την υπόθεση του πλοίου που μετέφερε ναρκωτικά, έχει μπει στην αιχμή του δόρατος» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Ερωτηθείς τέλος για την ημερομηνία εκλογών, ο Ν. Παππάς επισήμανε ότι «ο πρωθυπουργός έχει λάβει τις αποφάσεις του, εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Η χώρα έχει ανάγκη να περάσει στο στάδιο της σταθερότητας και της ομαλότητας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X