Ξέσπασε σε κλάματα ο Ρόουζ όταν τον αντάλλαξαν οι Μπούλς (VIDEO)

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ρόουζ όταν τον αντάλλαξαν οι Μπούλς (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέρικ Ρόουζ είναι ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές που έχουν πατήσει ποτέ στο παρκέ του ΝΒΑ καθώς οι πολλοί και δύσκολοι τραυματισμοί δεν τον άφησαν ποτέ να τα παρατήσει. Σε ένα βίντεο που διέρρευσε πρόσφατα, στο πρόσωπο του φαίνεται η απογοήτευση για το γεγονός πως η ομάδα που έδωσε τη ζωή τον έχει ανταλλάξει.

Στο βίντεο ο μάνατζερ του που τον έχει καλέσει για να του αποκαλύψει τι έχει συμβεί. Αυτή είναι η στιγμή που μαθαίνει ο Ρόουζ ότι οι Μπουλς τον έδωσαν στους Νικς και όλα καταρρέουν . Η αντίδραση του παίκτη που έχει περάσει τα πάντα είναι ανατριχιαστική.

Ο Rose κλαίει χωρίς να μπορεί να σταματήσει, ενώ ο μάνατζερ του του εξηγεί λεπτομέρειες. Μετά από λίγο επιστρέφει στο γύρισμα και κλαίγοντας μιλάει για τα συναισθήματα ενώ σκουπίζει τα μάτια του και παραδέχεται ότι είναι μια δουλειά, ενώ συνεχίζει να κλαίει.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X