Η Λίβερπουλ συζητά με τη Nike για τη μεγαλύτερη συμφωνία στην Αγγλία

«Τελικός» για τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια συμφωνία που θα διαλύσει όλες τις προηγούμενες, είναι στα “σκαριά” στην Αγγλία. Η Λίβερπουλ είναι μια από τις πιο εμπορικές ομάδες στον κόσμο, κι η Nike το ξέρει πολύ καλά.

Σύμφωνα με το ESPN, Λίβερπουλ και Nike διαπραγματεύονται για μια συμφωνία άνευ προηγούμενου. Μια συμφωνία που θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Μάλιστα οι συζητήσεις μεταξύ των δύο είναι προχωρημένες μιας και το συμβόλαιο των «reds» με την New Balance εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι. Μία συμφωνία που η Λίβερπουλ έβαζε στα ταμεία της ετησίως 45 εκατομμύρια λίρες. Η Λίβερπουλ μιλάει ταυτόχρονα και με την Adidas και με την Puma, ώστε να πάρει την καλύτερη δυνατή συμφωνία, αλλά φαίνεται πως το deal θα κλείσει με τη Nike μ’ ένα ποσό ρεκόρ. Δεν αποκλείεται μάλιστα η συμφωνία να κλείσει και ν’ ανακοινωθεί από φέτος!

Η συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Adidas ανέρχεται 75.000.000 ευρώ το χρόνο, ενώ το 2014 οι δυο πλευρές είχαν υπογράψει για 10 χρόνια. Από την μεριά της, η γερμανική εταιρεία, είχε πει για αυτή τη συμφωνία πως θα της αποφέρει περισσότερο από 1.500.000.000 ευρώ στα ταμεία της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X