«Καλοβλέπει» επιστροφή Βράνιες η ΑΕΚ, ενδιαφέρον και για Γιάγιαλο

Αποχαιρέτησε τον Αλεξέι ο Βράνιες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Μάτο Γιάγαλο φαίνεται να εμπλέκεται για ακόμη μία φορά μαζί με αυτό της ΑΕΚ.

Ο κεντρικός αμυντικός της Παλέρμο ενδιέφερε την Ένωση και το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», ο Βόσνιος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, με την περίπτωση του να μοιάζει προσιτή για τους «κιτρινόμαυρους» τη δεδομένη στιγμή. Βέβαια, αν η ομάδα του ανέβει στην Serie A, τότε αναμένεται να του γίνει πρόταση ανανέωσης, κάτι που θα δυσκολέψει τα πράγματα για την ΑΕΚ.

Παράλληλα, ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως την ίδια στιγμή, η διοίκηση φαίνεται να είναι θετική στο να προσεγγίσει ξανά τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ αποχώρησε το καλοκαίρι από την ΑΕΚ με προορισμό την Άντερλεχτ όμως δεν… καλοπέρασε μακριά από την Ένωση.

Ο Βράνιες έχει «κοπεί» από τους Βέλγους και σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται δείχνει την αγάπη του για τους «κιτρινόμαυρους», ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Η Ενωση  θα μπορούσε να εμπλακεί σε μια συζήτηση μαζί τους, είτε δανεισμού είτε επιστροφής του στην ομάδα, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο από τη στιγμή που μόλις πριν από έναν χρόνο η Άντερλεχτ δαπάνησε 3,2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X