Πιτίνο: «Δύσκολο για την ΑΕΚ να διαχειριστεί τόσες πολλές απουσίες»

Πιτίνο: «Επιτέλους 38 deflections, μπορώ να πεθάνω χαρούμενος» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στο γεγονός πως η ΑΕΚ έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό έχοντας τόσες απουσίες στάθηκε ο Ρικ Πιτίνο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο προπονητής των «πρασίνων» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ:

– Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Επιτέλους το κάναμε! Είχαμε 38 deflections! Είχαμε 73% στα δίποντα, πολύ καλό ποσοστό. Συνειδητοποίησα ότι η ΑΕΚ είχε πάρα πολλές απώλειες λόγω τραυματισμών και είναι πολύ δύσκολο για αυτούς».

– Για τη βελτίωση της ομάδας του ενόψει των αγώνων με τη Ρεάλ: «Αυτό που θέλαμε στα δύο παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος είναι να βελτιωθούμε. Είναι σημαντικό να προπονούμαστε σωστά και να βελτιωνόμαστε στην άμυνα».

– Για τη φιλοσοφία της ομάδας του να παίξει άμυνα μέχρι τέλους: «Νομίζω ότι αυτή είναι η φιλοσοφία του κάθε προπονητή»

Δεν θα έδινα σημασία στις φήμες, αν ήμουν στη θέση σας, γιατί με νοιάζει πάρα πολύ αυτή η ομάδα. Δεν πηγαίνω πουθενά. Πάντα θα υπάρχουν σενάρια και φήμες. Απολαμβάνω τη θητεία μου στον Παναθηναϊκό. Όλοι είναι εξαιρετικοί. Έχουμε διαφωνίες και μετά κάνουμε μια αγκαλιά και τα βρίσκουμε. Με ενόχλησε αυτό που έγινε με τον Λάνγκφορντ, δεν θέλω να δέχονται τεχνικές ποινές οι παίκτες μου. Ήμουν εκνευρισμένος γιατί δεν με κέρασε ένα ποτό τις προάλλες έξω».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X