Οι Ιταλοί... στέλνουν τον Πόνσε στην Μπόκα!

Οι Ιταλοί... στέλνουν τον Πόνσε στην Μπόκα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και καιρό, οι άνθρωποι της Ρόμα έχουν στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας τον Ντάριο Μπενεντέτο, που αγωνίζεται ως επιθετικός με την φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς.

Οι Ρωμαίοι είναι ιδιαίτερα «ζεστοί» για την υπόθεση του 28χρονου φορ και θεωρείται δεδομένο πως θα επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του. Κάπου εδώ, «κολλάει» και το όνομα του επιθετικού της ΑΕΚ, Εζέκιελ Πόνσε. Ο 22χρονος ανήκει στην Ρόμα και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Αργεντινή, ο νεαρός killer ενδέχεται να γίνει… μέρος του deal για την απόκτηση του Ντάριο Μπενεντέτο.

Ο Αργεντινός φορ κάνει εξαιρετική σεζόν με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχει κεντρίσει τα βλέμματα όλων, με αποτέλεσμα οι Ιταλοί να τον… βάζουν γερά στο παιχνίδι. «Ο παίκτης κάνει μια εξαιρετική σεζόν στην ΑΕΚ, αλλά είναι απίθανο να αγοραστεί από τον ελληνικό σύλλογο και θα μπορούσε να μπει ως έμψυχο αντάλλαγμα στις διαπραγματεύσεις». Με λίγα λόγια, οι Ιταλοί τονίζουν πως ο Πόνσε θα μπορούσε να δοθεί στην Μπόκα, με αντάλλαγμα τον 28χρονο επιθετικό. Μάλιστα, στο τραπέζι των συζητήσεων ρίχνουν και το όνομα του Ντιέγκο Περότι. Βεβαίως, πρόθεση του Πόνσε είναι να παραμείνει στην Ευρώπη, οπότε μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X