Οι "καταραμένες" φανέλες της Βραζιλίας επιστρέφουν (ΦΩΤΟ)

Οι "καταραμένες" φανέλες της Βραζιλίας επιστρέφουν (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βραζιλία, με μπροστάρη του Νεϊμάρ, Βινίσιους και Κουτίνιο ανακοίνωσε τις νέες της εμφανίσεις που είναι φόρος τιμής στην ποδοσφαιρική τους ιστορία.

Η πρώτη εμφάνιση θα είναι φυσικά η διάσημη κίτρινη, με ρετρό στοιχεία, για την επέτειο 100 χρόνων από την πρώτη κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα το 1919. Η έκπληξη όμως έρχεται στη δεύτερη εμφάνιση της Σελεσάο.

Αυτή λοιπόν θα είναι λευκή, για πρώτη φορά από το 1950. Πέρασαν 59 χρόνια και η Βραζιλία δεν είχε φορέσει ποτέ λευκή εμφάνιση, γιατί με αυτήν είχε γνωρίζει το περίφημο Mararacanazo. Έτσι ονομάστηκε το κάζο του Μαρακάνο, όταν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1950, η Βραζιλία έχασε 2-1 από την Ουρουγουάη, παρότι προηγήθηκε στο ημίχρονο και μάλιστα έπαιρνε το τρόπαιο ακόμα και με ισοπαλία.

Εκείνος ο χαμένος τελικός ήταν η αιτία που η Βραζιλία δεν έβαλε ποτέ ξανά άσπρα. Για την ομοσπονδία η εμφάνιση “δεν ήταν πατριωτική” και έτσι έψαξε για νέα σχεδίαση, που θα χρησιμοποιούσε τα χρώματα της σημαίας της χώρας. Κάπως έτσι γεννήθηκε η διάσημη κίτρινη φανέλα με τις πράσινες λεπτομέρειες.

Να σημειωθεί εκτός από τον Νεϊμάρ, το κεντρικό μοντέλο που επιλέχθηκε είναι ο Βινίσιους Τζούνιορ. Με αυτό τον τρόπο η Βραζιλία φαίνεται να δίνει προτεραιότητα στο μέλλον, αφού ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μόλις 18 χρονών και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X