Τέλος από τους Λέικερς ο Μάτζικ Τζόνσον (VIDEO)

Τέλος από τους Λέικερς ο Μάτζικ Τζόνσον (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν άντεξε άλλο τον…χαμό που γίνεται γύρω από την ομάδα του Λος Άντζελες κι ανακοίνωσε πως αποχωρεί ο Μάτζικ Τζόνσον

Ο «μύθος» της δεύτερης ομάδας με τους περισσότερους τίτλους στο ΝΒΑ (16), είχε αναλάβει στις 21 Φεβρουαρίου 2017 το ρόλο αυτόν, αντικαθιστώντας τον Τζίμι Μπας, αλλά φαίνεται πως τελικά δε θα μακροημέρευε, δείχνοντας πως η ομάδα διέρχεται μια καινούργια κρίση, αφού το πρότζεκτ που ήθελε να αναπτύξει με την απόκτηση των σούπερ σταρ, συμπεριλαμβανομένου του ΛεΜπρόν Τζέιμς, δεν έχει πετύχει στο απόλυτο.

«Θέλω να αρχίσω να το διασκεδάζω ξανά. Ξέρω, ότι δε θα μπορούσα να το πω πρόσωπο με πρόσωπο στην ιδιοκτήτρια Τζίνι Μπας, αλλά αυτή είναι μια καλή μέρα. Είμαι ελεύθερος πια, αφού ήμουν πιο χαρούμενος όσο δεν ήμουν πρόεδρος της ομάδας», τόνισε σε μικρή συνέντευξη Τύπου, που διενήργησε ο Τζόνσον, λίγο πριν από τον αγώνα των «Λιμνανθρώπων» με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Κάπως έτσι, ένας νέος κύκλος προσφοράς του κλείνει, έχοντας υπηρετήσει τους Λέικερς ως παίκτης για συνολικά 13 χρόνια (1979-1991, 1996), προπονητής το 1994 και παράγοντας τα τελευταία δύο.


 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X