Οι "μνηστήρες" του Μπερτόγλιο

Οι "μνηστήρες" του Μπερτόγλιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εξαιρετική σεζόν που κάνει η Λαμία, ο Φακούντο Μπερτόγλιο είναι εκ των πρωταγωνιστών έχοντας βάλει καθοριστικά γκολ ,και καλύτερο όλων αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στο τέλος της σεζόν – πρακτικά βάσει των υπογεγραμμένων συμβολαίων στο τέλος Ιουνίου – η συνεργασία των δύο πλευρών εκπνέει.

Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν ήταν η πρώτη γνωριμία του Μπερτόγλιο με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συστήθηκε στην πατρίδα μας το 2015 ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα. Τότε, μάλιστα, φόρεσε τη φανέλα της ομάδας από την Τρίπολη ορμώμενος από την Ντινάμο Κιέβου με τη μορφή δανεισμού.Οι Αρκάδες τον προσέγγισαν εκ νέου κατά την παρελθούσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο. Τότε που δεν ήταν γνωστό ότι η ομάδα της Λαμίας θα πραγματοποιούσε την εντυπωσιακή πορεία του δεύτερου γύρου κι αυτή της Τρίπολης το αντίθετο. Αλλά η απάντηση του ήταν αρνητική.

Ο Άρης έχει ρωτήσει ουκ ολίγες φορές μέσα στη σεζόν για την περίπτωσή του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εμφανίζεται ιδιαίτερα “ζεστή”, ειδικά τη στιγμή που – όπως όλα δείχνουν – από τη νέα σεζόν θα επιστρέψει και στην Ευρώπη.

Ο Μπερτόγλιο έχει εμπειρία από προκριματικά και Europa League (Αστέρα, ΑΠΟΕΛ), οι κίτρινοι έχουν πλέουν στραφεί στην αργεντίνικη αγορά (Ματέο, Μαρτίνες). Ο Παναθηναϊκός λογικά ξεπερνά το “σκόπελο” της άδειας και θα μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης, άλλωστε τον γνωρίζει από πρώτο χέρι καθώς συνεργάστηκαν αρμονικά στη Λευκωσία για το ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα είχε ένθερμο εναγκαλισμό με τον ίδιο και τους συνεργάτες στα ματς των δύο ομάδων.

Ενδιαφέρον έδειξε στην αρχή κι ο Ατρόμητος, αλλά η ομάδα του Περιστερίου θα κινηθεί σε άλλους μεταγραφικούς στόχους. Η παραμονή του στη Λαμία έρχεται σε συνάρτηση με την αντίστοιχη του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X