Σόλσκιερ: «Καλή ομάδα η Μπαρτσελόνα - Προσπαθώ να εφαρμόσω όσα έμαθα από τον Φέργκιουσον»

Σόλσκιερ: «Καλή ομάδα η Μπαρτσελόνα - Προσπαθώ να εφαρμόσω όσα έμαθα από τον Φέργκιουσον»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε στο ESPN για την κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελονα στο «Ολντ Τράφορντ», για τα προημιτελικά του Champions League.

«Αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα,όμως εμείς έχουμε κάτι το ξεχωριστό.Θα είναι φανταστικά παιχνίδια», τόνισε ο τεχνικός των “κόκκινων διαβόλων”.

O Νορβηγός πρόσθεσε πως «προσπαθώ να σκεφτώ όλα όσα έμαθα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τα εφαρμόσω και ως προπονητής. Έχω βρει και πολλές σημειώσεις που είχα κρατήσει εκείνη την εποχή. Το σημαντικότερο που έμαθα από εκείνον είναι πώς να παίρνω το καλύτερο από τον κάθε παίκτη».

Ο Σόλσκιερ αναφέρθηκε και στη γενιά της Γιουνάιτεντ το 1999 λέγοντας ότι «τώρα έχουμε ένα σύνολο πολύ διαφορετικό και αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι το πώς θα καταφέρουμε να κερδίσουμε όπως το κάναμε και το 1999. Τότε εμείς δεν επιτρέπαμε σε κανέναν συμπαίκτη μας να είναι κατώτερος των περιστάσεων ούτε στις προπονήσεις και αυτό μεταφερόταν και στους αγώνες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X