Οδεύει προς Ντόρτμουντ ο αδερφός του Αζάρ

Οδεύει προς Ντόρτμουντ ο αδερφός του Αζάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπήρξε το μήλο της έριδος για μεγάλους συλλόγους όμως ο Θόργκαν Αζάρ δεν θέλει να φύγει από την Γερμανία κι ως εκ τούτου από τη νέα χρονιά θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Θόργκαν Αζάρ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την Γκλάντμπαχ, θα γίνει κάτοικος Ντόρτμουντ το ερχόμενο καλοκαίρι, με τους ιθύνοντες της Μπορούσια, να δαπανούν το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, έντονο ενδιαφέρον έδειξε και η Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο, ο Αζάρ επέλεξε να παραμείνει στην Γερμανία και σημείο κλειδί στην υπόθεση ήταν η απόφαση της Τσέλσι να… παραιτηθεί της δυνατότητας επαναπόκτησης του 26χρονου άσου από την Γκλάντμπαχ.

Στην Ντόρτμουντ, εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση του, ο Θόργκαν Αζάρ, θα συνεργαστεί ξανά με τον Λουσιέν Φαβρ, καθώς οι δύο τους συνυπήρξαν την σεζόν 2014-2015 στην Γκλάντμπαχ και γνωρίζονται πολύ καλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X